Zwangere Beyoncé leek wel een godin op het podium van de Grammy Awards, kijk zelf maar

Zwangere Beyoncé leek wel een godin op het podium van de Grammy Awards, kijk zelf maar

Beyoncés optreden tijdens de Grammys zullen we niet snel vergeten. Het was de eerste keer dat Queen B op het podium stond sinds ze bekendmaakte dat ze zwanger is van een tweeling. De show stond dan ook volledig in het teken van het moederschap.

Beyoncé was eigenlijk niet aangekondigd als één van de artiesten die zou optreden tijdens de Grammy Awards, maar het was een show die we niet snel zullen vergeten. Het was haar moeder Tina die haar aankondigde met een heel schattige speech over hoe trots ze is op haar dochters. Na die intro waren er hologrammen te zien van Beyoncé, Tina en dochter Blue Ivy. Dit was het begin van een niet zo typische Beyoncé-show die volledig in het teken van moederschap stond.

Het was het eerste optreden van Beyoncé sinds de aankondiging dat ze zwanger is van een tweeling. Ze kwam het podium op in een prachtig gouden kleed waarin ze trots haar zwangere buik toonde. Een aureool met sluier zorgden dat Beyoncé eruit zag als een godin. Tijdens het optreden waren er voice-overs waarin ze alle moeders eerde. Haar dochter Blue Ivy zag alles vanop de eerste rij.

Queen-B zong Love Drought en Sandcastles. Twee nummers van haar laatste album Lemonade. Ondanks de vele dansers was het geen typisch Beyoncé-optreden met een spectaculaire choreografie, maar een heel ingetogen en emotionele show. Het optreden zat vol met visuals en voice-overs die haar boodschap versterkten.

Bekijk hieronder het volledige optreden.

Gesponsorde artikelen