15 vragen waarop we sowieso nog een antwoord moeten krijgen in Pretty Little Liars

15 vragen waarop we sowieso nog een antwoord moeten krijgen in Pretty Little Liars

Pretty Little Liars is al even aan het laatste seizoen bezig … En wat voor een seizoen, sowieso een van de beste! Met nog vier afleveringen te gaan, hopen we dat al onze vragen EINDELIJK beantwoord zullen worden. En dan zeker deze 15:

1. Eerst en vooral: wie is Uber A / A.D.?

Tumblr

Dé vraag der vragen: WIE IS A.D.? Zou het één van de liars zijn? Er zijn alleszins een heleboel theorieën: Wren, Paige, Mona, Spencer, Melissa, … En we willen natuurlijk ook weten waarom A.D. al die dingen doet.

2. Wat is er aan de hand met Aria?

Giphy

In de laatste afleveringen hebben we gezien dat Aria A.D. begint te helpen. Dat doet ze omdat ze de end game niet wil meespelen. Maar zou het kunnen dat ze altijd al aan de kant van A.D. stond? En hoe gaan de andere liars reageren als ze weten dat Aria A.D. helpt?

3. Waarom is Wren terug?

Tumblr

De laatste keer dat we Wren zagen was in seizoen 4, maar we wisten al langer dat hij dit seizoen terug zou komen. In seizoen vier belde hij met iemand en zei “I’ll take care of my end. You take care of yours.” Zou zijn terugkeer daar iets mee te maken hebben? Weet de dokter dan toch meer dan hij liet blijken?

4. Wat heeft Archer Dunhill met A.D. te maken?

Giphy

Archer deed zich voor als dokter Elliot Rollins en trouwde met Ali, waarna hij haar liet opnemen in het ziekenhuis. Daar nam hij de kans om haar te martelen én gek te maken. Later bleek zijn echte naam Archer Dunhill te zijn. Dé vraag is nu: wat heeft hij met A.D. te maken? En waarom wou hij Ali gek maken?

5. Wie veroorzaakte het auto-ongeluk van Toby en Yvonne?

Giphy

In aflevering 10 van dit seizoen kregen Toby en Yvonne een auto-ongeluk. Toby overleefde het uiteindelijk, maar we weten niet hoe het komt dat ze dat ongeluk kregen. Zou A.D. achter het ongeval zitten? Wie kan er anders achter zitten?

6. Wie is de vader van Ali’s baby?

Tumblr

Blijkbaar heeft A.D. de eicellen van Emily gebruikt om Ali zwanger te maken. Nu wil Emily graag dat Ali de baby houdt, maar gaat ze dat ook effectief doen? Archer Dunhill blijkt de vader niet te zijn, maar wie is het dan wel? En wat als ze te weten komen wie het is? En waarom heeft A.D. dit gedaan? Zoveel vragen …

7. Wie heeft Jessica DiLaurentis vermoord?

Giphy

Jessica DiLaurentis werd vermoord in seizoen 4 en we weten dus nog steeds niet wie de schuldige is! Net voor ze stierf, stuurde ze een mail waarin stond dat “ze hen niet meer kon beschermen”. Wat betekent dat allemaal? En wie heeft haar vermoord? Het is een mysterie dat lang genoeg verborgen is gebleven, vind je ook niet?

8. Wie heeft Charlotte DiLaurentis vermoord?

Giphy

Charlotte werd in seizoen 6 vermoord. Iemand vermoordde haar en gooide haar daarna van de klokkentoren van de kerk. Eerst werd Ali verdacht, maar uiteindelijk bleek dat zij het niet gedaan had. Hoog tijd dat we weten wie haar vermoord heeft!

9. Wie heeft Sarah Harvey vermoord?

Tumblr

In seizoen 7 werd Sarah Harvey vermoord. We dachten allemaal dat Noel Sarah vermoordde, maar in PLL ligt het antwoord meestal niet voor de hand … Misschien heeft een van de liars haar wel vermoord …?

10. Kunnen we Mona vertrouwen?

Giphy

Hanna heeft de end game laten zien aan Mona, maar nu is de vraag of we haar echt kunnen vertrouwen … Toen ze de end game zag was ze volledig onder de indruk en wou ze dat zij het had gemaakt … Zou het kunnen dat dat ook echt zo is? En zal ze Hanna en de anderen helpen om het spel te winnen?

11. Wie heeft Spencer neergeschoten?

Giphy
Dit seizoen werd Spencer neergeschoten. We dachten allemaal dat Jenna het had gedaan, maar dat valt te betwisten. En eigenlijk zagen we nooit wie het écht gedaan had. Er moet dus nog iemand in het gebouw zijn geweest. Maar wie?

12. Wat weet Melissa?

Giphy

We hebben haar al een tijdje niet meer gezien … Zou zij A.D. zijn? En wat weet zij over Spencers biologische moeder? Zou zij weten dat Spencer en zij niet dezelfde moeder hebben? Is dat waarom ze Jenna in het verleden hielp? Wij denken dat ze meer weet dan ze nu laat blijken.

13. Wat heeft Lucas te maken met A.D.?

Giphy

We weten nu dat Lucas Charles kende van toen ze kinderen waren. Charles en hij schreven samen een strip die wel heel erg lijkt op wat er met de liars gebeurde in the dollhouse. Hij blijkt ook niet te vertrouwen, want hij verkoopt de fabriek waar hij Hanna’s kleren ging maken achter haar rug. Zit hij achter de end game?

14. Met wie gaat Emily eindigen?

Pinterest

Emily heeft nooit veel geluk gehad in haar liefdesleven … Dus we hopen écht dat Emily haar happy end krijgt! Wie gaat het worden? Emison of Paily? Wij hopen natuurlijk allemaal voor Emison! En met die baby zou dat helemaal geweldig zijn! <3

15. En last but not least: voor wie is de #PLLWedding(s)?

Tumblr

We weten dat er een trouw gaat komen in de laatste afleveringen, maar we weten niet wie er gaat trouwen. Het moet toch één van liars zijn … Zou het Ezria zijn? Of toch Haleb? Of misschien komt Spoby toch terug samen? Of wie weet komt er wel een trouw van Emison …

Gesponsorde artikelen