17 no-go’s om iemand te versieren

Temptation, iedereen komt het wel eens tegen. Soms kan zelfs je baas de perfecte match zijn, hoe vreselijk die op het eerste zicht wel lijkt. Maar niet alle verleidingstrucs zijn ideaal voor het vinden van de ware. In de hilarische komedie Horrible Bosses ontdek je 17 manieren hoe het NIET moet.

1. De verkeerde openingszin

Giphy

‘Deed het pijn toen je uit de hemel viel?’ en ‘Jij hebt de opening, en ik heb zin’ zijn steevast de openingszinnen die je potentiële match op een sisser doen aflopen.

2. Met het geld gooien

Ok, wanneer je met geld rondstrooit, is de kans groot dat de vrouwen in bosjes voor jou vallen. De vraag is of je met dat soort vrouwen iets serieus wil beginnen…

3. Creepy complimenten geven

Het lijkt een grapje, maar sommige love birds durven echt wel bizarre complimenten te geven. ‘Ik vind het geweldig hoe je rechteroog altijd de andere kant opkijkt’ is écht NOT DONE.

4. Over je ex praten

Giphy

Problemen met je ex die je nog niet vergeten bent, bespreek je enkel met je psycholoog. Verder wil niemand er iets over horen, zeker je toekomstige lover niet.

5. Uitbundig dansen en zingen

Giphy

Ok, zowel mannen als vrouwen vallen wel voor iemand die graag de dansvloer onveilig maakt. Maar als je dat niet stijlvol kan, doe je het beter gewoon niet. En uiteraard geldt dat ook voor zingen.

6. Muurbloempje

Giphy

Tijdens een bedrijfsfeestje de hele avond stilletjes op je stoel blijven zitten met een Fristi in de hand, is niet meteen de juiste verleidingstruc. Wie toch liever aan de kant blijft, is gedoemd om eeuwig weg te kwijnen.

7. Het hart op de tong

Giphy

‘Jij gek wijf, laat me gerust!’ Deze uitspattingen kunnen je achteraf zuur opbreken. Zeker wanneer dat gek wijf toevallig je baas of collega is…

8. Dirty little secrets vertellen

Giphy

Wat je op je eerste date ook vertelt, begin nooit over de obscure gedachten die soms door je zieke geest spoken.

9. Liegen

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel! En hoe meer je liegt, hoe meer je moet onthouden…

10. De verkeerde persoon een compliment geven

Giphy

‘Ik vind jou echt sexy, maar je zus mag er ook zeker zijn’ is iets wat je aanstaande nooit wil horen. Nooit.

11. Opscheppen

Hou het bescheiden, zeker bij je eerste date. Je one night stand komt toch ooit te weten dat die 25 centimeter uiteindelijk maar 10 centimeter is.

12. Agressief

Bezitterig en agressief gedrag is niet meteen de beste manier om iemand te verleiden. Eens jullie tussen de lakens liggen, mag het dan weer wel…

13. Relatie inbeelden

Giphy

Niets zo creepy als iemand die denkt dat hij een relatie heeft, terwijl het eerste drankje nog moet betaald worden.

14. Te opdringerig

Giphy

Nee is nee, daar moet je mee leren leven. En niet iedereen wil na de eerste kennismaking meteen de lakens induiken…

15. Te serieus

Giphy

Bij het eerste afspraakje al klagen omdat je date te laat is? Easy, tiger! Niemand wil een commandant tussen de lakens!

16. De veelvraat

Onthou één ding: Je scoort geen date door je tijdens de eerste ontmoeting vol te proppen met al wat eetbaar is.

17. Onhandige Harry

Giphy

Wijn morsen op de jurk van date, van de trap stuiken en je high heels breken, of voor een vol restaurant met je gezicht tegen de glazen deur lopen. Er zijn betere manieren om indruk te maken.

Uiteindelijk is er maar één ultieme verleidingstruc: wees jezelf, maar niet te veel! En als Cupido het toelaat, sla je de ultieme droomman of –vrouw wel aan de haak. Oh ja, de ultieme date? Neem je lief mee naar de cinema en ga kijken naar de hilarische film Horrible Bosses 2!