‘400cc aan humor’ is niet genoeg voor Pommeline.  Ze plant nog plastische ingrepen, maar niet aan haar borsten

‘400cc aan humor’ is niet genoeg voor Pommeline.  Ze plant nog plastische ingrepen, maar niet aan haar borsten

Pommeline uit Temptation Island plant opnieuw een chirurgische ingreep. De blonde vertelde Dag Allemaal dat ze onzeker is en dus een ingreep wil aan haar billen. Ze wil geen bredere billen maar bolle billen. Siliconenimplantaten maken haar ook niet meer gelukkig want ze gaat voor een lipofilling.

De uitspraak van Merijns ex Lisa ‘dat Pommeline geen kont heeft’, is dan toch blijven hangen. De Gentse heeft op haar 19-jarige leeftijd voor een borstvergroting gekozen, maar nu is het tijd om de billen aan te pakken. Pommeline vertelt aan Dag Allemaal dat ze heel onzeker is. “Minstens even onzeker als over mijn borsten was ik over mijn bips”, klinkt het in Dag Allemaal. Volgens de blonde zijn haar billen niet in verhouding met de rest van haar lichaam. “Ik wil m’n billen niet veel breder maar wel boller. Nu zijn ze te plat.”

Natuurlijker

Daarnaast wil ze ook dat haar billen natuurlijker aanvoelen dan haar borsten. Binnenkort zal Pommeline onder het mes gaan, maar niet voor siliconenimplantaten. “Mijn kont moet natuurlijk aanvoelen.” De jongedame wil geen siliconen kont, dus gaat ze voor een lipofilling. Hiervoor nemen ze vetweefsel uit je buik en rug en injecteren ze dat in je bilspieren. Haar lippen zullen ook worden opgespoten.

Probleem

Ze heeft twee weken geleden ook een foto gepost op haar Instagram met als bijschrift: ‘Vandaag bij de gezellige @diana.gabriels op consult geweest! Nog twee maandjes fastfood eten & vetjes opsparen .. to be continued!’

Aangezien de jongedame niet veel vetten op overschot heeft, moet ze vetjes opsparen. Dus de komende twee maanden zou ze vettig moeten eten om drie kilo bij te komen.

Gesponsorde artikelen