Erika Van Thielen maakt deze week haar intrede in ‘Milo’

Milo verwelkomt woensdag 25 september alweer een nieuw gezicht. Erika Van Thielen duikt dan namelijk voor het eerst op als bad girl Roxanne, die het gemunt heeft op de diamanten van Hilde.

Het tweede seizoen van Milo is al enige tijd volop bezig op VTM. Daarbij kregen we al heel wat nieuwe personages te zien. Zo zagen we enkele weken terug Hans De Munter en Ann Van den Broeck opduiken. Zij spelen respectievelijk Georges Merckx, de love interest van Alice (Katelijne Verbeke) in het rust- en verzorgingstehuis en Andrea, een inspectrice die de Kosmos komt doorlichten. Enkele dagen terug maakte ook Antony Arandia zijn opwachting.

Roxanne

Woensdag 25 september zal ook Erika Van Thielen een eerste keer opduiken in Milo. Zij speelt de rol van Roxanne, de ex van de ondertussen overleden slechterik Koen (Tom Dingenen). Aan het einde van het eerste seizoen was Roxanne al enkele keren te horen toen ze belde met Koen, maar nu zal ze dus ook voor het eerst echt opduiken in de Kosmos. Daar gaat ze aan de slag als administratieve hulp.

Dat werk interesseert haar echter niet. Roxanne heeft het wel gemunt op diamanten van Hilde (Karlijn Sileghem). Zij hoopt dan ook te slagen waar haar vriend Koen mislukte, en daarvoor wil ze heel ver gaan.

Erika Van Thielen

Erika Van Thielen was als tiener regelmatig te zien in reclamespots. In 2003 startte ze haar televisiecarrière als Ketnetwrapster, waarna ze ook deel uitmaakte van de Ketnetband. Drie jaar later pikte VTM haar op. Naast haar werk als omroepster was ze toen ook te horen op Qmusic.

Later werd Erika Van Thielen een van de gezichten van Vlaanderen Vakantieland en kreeg haar deelname aan De Slimste Mens ter Wereld veel aandacht. Na kleinere rollen in onder andere Zot van A., Frits & Freddy en Crimi Clowns, kreeg ze haar eerste grote rol in 2016 in Familie. Daar zou ze tot 2021 te zien zijn. Nu keert Erika Van Thielen dus terug naar VTM.

Milo is van maandag tot en met donderdag om 18.20 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...