IKEA lanceert merchandising: Bekijk de collectie hier

IKEA België blaast dit jaar 40 kaarsjes uit en pakt uit met een verrassende limited edition streetwear collectie, genaamd ‘Aurtiende’. De iconische meubelketen richt zich hiermee op zijn trouwe fans die graag merchandising in huis willen halen.

Als je dacht dat IKEA enkel meubels en woonaccessoires verkocht, think again. De Zweedse gigant voegt nu ook streetwear toe aan zijn aanbod in België. De collectie, die ‘Aurtiende’ heet – wat Zweeds is voor ‘Oorsprong’ – bestaat uit een reeks items die de IKEA-liefhebbers zeker zullen bekoren. Denk aan hoodies, T-shirts, vissershoedjes en de iconische FRAKTA draagtas in een frisse groene versie.

Wat zit er in de collectie?

De items zijn verkrijgbaar in zowel zwart-wit als felle kleuren zoals roze en groen. Het wereldberoemde IKEA-logo prijkt prominent op elk stuk, waardoor het meteen herkenbaar is voor elke fan.

De prijzen zijn zoals je van IKEA verwacht: betaalbaar. Een hoodie koop je voor 29,99 euro, een T-shirt voor 12,99 euro en een bucket hat voor slechts 9,99 euro. De groene FRAKTA draagtas, een must-have voor elke IKEA-bezoeker, kost slechts 1 euro.

Limited edition

Wie deze collectie wil bemachtigen, moet snel zijn. De merch is vanaf 1 oktober te koop via de IKEA-website en is slechts beschikbaar in beperkte oplage. Hoe groot de voorraad is, is niet bekend, maar je wacht best niet te lang als je zeker wil zijn van je unieke stuk.

Bekijk hier de Aurtiende-collectie:

Meer
Lees meer...