Make Russia great again: Homer Simpson ontmaskert Putin die voor Trump komt stemmen

Uiteraard moeten The Simpsons hun zegje krijgen tijdens de Amerikaanse verkiezingen en dan is zelfs de Russische president Vladimir Putin niet veilig. In een nieuw filmpje zien we Homer Simpson in Springfield aanschuiven om te stemmen. Hij raakt aan de praat met een aanhanger van Donald Trump, die niemand minder dan Vladimir Putin blijkt te zijn. Homer heeft duidelijk een naar zijn normen intellectueel moment wanneer hij hem ontmaskert.

Uiteraard blijkt even later dat Putin gewoon op de lijst staat en dus mag stemmen. Homer krijgt tot zijn verbazing te horen dat zijn naam er niet bij staat. “Maar ik moet kunnen stemmen, dit is een swing state. Mijn stem is meer waard dan een miljoen Californiërs.” Al weten we nog altijd niet exact in welke staat Springfield nu eigenlijk ligt (maar dus niet in Californië).

Putin, die intussen naakt op z’n paard zit, stelt Homer gerust: “Maak je geen zorgen: mijn hackers zullen je er wel op zetten. Trump is met 102 procent aan het winnen. Zaken zijn zaken!” Of hoe The Simpsons in amper een minuut tijd met zowel Trump, het Amerikaanse kiessysteem, Putin en Rusland de draak hebben gestoken.

Meer
Lees meer...