Actrice Sydney Sweeney verandert in bokslegende Christy Martin voor biopic


In het kort

  • Actrice Sydney Sweeney ondergaat een opvallende transformatie om bokslegende Christy Martin te spelen.
  • De biopic, geregisseerd door David Michôd, wordt gefilmd in Charlotte, North Carolina met Sweeney volledig in haar rol als Christy.
  • Acteur Ben Foster speelt Christy’s coach en mishandelende echtgenoot, Jim Martin, in de film.

Sydney Sweeney, die bekend staat om haar glamoureuze blonde imago, heeft een opvallende transformatie ondergaan voor haar nieuwste rol. De 27-jarige Amerikaanse ster is praktisch onherkenbaar als de baanbrekende bokser Christy Martin in een aankomende biopic.

De actrice is vooral bekend door haar rollen in Euphoria en The White Lotus. Maar met een zwarte pruik en joggers gooit ze het nu dus over een compleet andere boeg.

Christy Martin

Op dit moment zijn de opnames van een biopic over bokser Christy Martin bezig. De film vertelt het sportieve, maar ook persoonlijke verhaal van Christy. Zo kende ze tussen 1989 en 2012 een succesvolle carrière.

In haar privé ging het er minder rooskleurig aan toe. Ze trouwde met haar coach, waarna ze in een gewelddadig huwelijk terechtkwam. In 2010 stak en schoot haar man haar neer, nadat ze had laten weten dat ze van hem wilde scheiden.

Film

Naast Sydney Sweeney als Christy Martin, zal ook Ben Foster in de film te zien zijn als haar man. De regie ligt in handen van David Michôd. Hij was eerder al verantwoordelijk voor onder andere The King en The Rover.

Meer
Lees meer...