Apple onthult AirPods 4: keuze tussen twee varianten

Tijdens het Glowtime-event heeft Apple de langverwachte AirPods 4 geïntroduceerd. De nieuwste draadloze oortjes komen in twee versies: met en zonder Active Noise Cancellation (ANC).

Na jaren van speculatie is het eindelijk zover: Apple presenteert de AirPods 4. Het techbedrijf brengt niet één, maar twee nieuwe modellen op de markt. Gebruikers kunnen kiezen tussen een versie met Active Noise Cancellation voor een meeslepende luisterervaring, of een iets voordeliger model zonder deze functie.

Verbeterde geluidskwaliteit

De AirPods 4 zijn uitgerust met de geavanceerde H2-chip, een nieuw akoestisch systeem en een verbeterde driver. Deze innovaties zorgen voor een superieure geluidskwaliteit en verhogen het gebruiksgemak aanzienlijk. Of je nu muziek luistert of een telefoongesprek voert, de audio is helderder dan ooit.

Innovatieve bewegingsdetectie

Een opvallende nieuwe functie is de mogelijkheid van de oortjes om bewegingen te detecteren. Door simpelweg ja of nee te knikken, kun je inkomende oproepen beantwoorden of weigeren. Dit handsfree gemak maakt de AirPods 4 nog gebruiksvriendelijker.

Druksensor en Voice Isolation

In de steel van de oortjes bevindt zich een druksensor. Hiermee kun je gesprekken beëindigen en muziek pauzeren zonder je apparaat te hoeven aanraken. Daarnaast zorgt de H2-chip met Voice Isolation ervoor dat omgevingsgeluiden worden gefilterd. Dit betekent dat je stem helderder klinkt voor je gesprekspartner en dat je zelf minder last hebt van achtergrondgeluiden.

Active Noise Cancellation voor de liefhebber

De duurdere versie van de AirPods 4 is uitgerust met Active Noise Cancellation. Deze oortjes hebben betere microfoons en bieden een meeslepende audio-ervaring door omgevingsgeluid actief te onderdrukken. Deze variant is ideaal voor wie het beste uit zijn luisterervaring wil halen.

Compact en krachtig

Het oplaadcase van de AirPods 4 is het kleinste dat Apple ooit heeft ontworpen. Ondanks het compacte formaat biedt een volledig opgeladen case tot wel 30 uur batterijduur. Opladen gaat eenvoudig via USB-C, waardoor je snel weer onderweg bent.

Beschikbaarheid en prijs

De AirPods 4 zijn vanaf 13 september te pre-orderen en liggen vanaf 20 september in de winkels. De versie zonder Active Noise Cancellation heeft een prijskaartje van 149 euro. Voor de variant met deze functie betaal je 199 euro.

Meer
Lees meer...