‘Belgium’s Next Top Model’: Modellen worden flink uitgedaagd in de Costa Brava

In de nieuwe aflevering van Belgium’s Next Top Model ruilen de zes overgebleven modellen Antwerpen in voor de Costa Brava in Spanje. Daar staan hen twee uitdagende challenges te wachten. Deze week is er namelijk geen fotoshoot, maar wel een catwalk en een videoshoot.

Nadat we vorige week afscheid moesten nemen van twee modellen reizen de zes overgebleven modellen nu naar de Costa Brava in Spanje. Maar het wordt geen plezierreisje, want ze worden meteen getrakteerd op twee uitdagende opdrachten.

Steile trappen en dansen

De eerste challenge wordt een catwalk. Maar het wordt geen gewone catwalk, want de modellen moeten lopen op de steile trappen in Tossa del Mar. Daarbij is het uiteraard belangrijk dat ze niet vallen, maar ook dat ze niet té voorzichtig lopen.

De grote opdracht van de week wordt dus geen fotoshoot, maar wel een videoshoot waarvoor de modellen een choreografie moeten leren. Die choreo wordt verzorgd door Joffrey Anane, die ook het gastjurylid van de week zal zijn. Het wordt een uitdagende choreografie, waarbij de modellen de imperfectie moeten opzoeken. Het is zo de bedoeling dat hun bewegingen er awkward uitzien. De uiteindelijke video zou een campagne moeten worden voor de Belgische merken Essentiel Antwerp en Komono en wordt geregiseerd door Bon Jeusette.

Het decor van de videoshoot wordt adembenemend, want het gaat om de locatie waar House of the Dragon werd opgenomen.

Nieuwe evaluatie

Vanaf deze week worden de modellen op een andere manier geëvalueerd. Elk jurylid zal daarbij punten uitdelen voor zowel de challenge als de fotoshoot (of in het geval van deze week, videoshoot). De som van deze punten zal een ranking opleveren die zal bepalen wie de wedstrijd moet verlaten.

Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering van Belgium’s Next Top Model op Streamz.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...