Bewijs dat jij niet “koekerond” bent met dit geniale ‘Temptation Island’-spel

Bewijs dat jij niet “koekerond” bent met dit geniale ‘Temptation Island’-spel

De fans van ‘Temptation Island’ hebben iets nieuw om zich mee te vermaken want er is nu ook een spel van het programma. De ‘Temptation Memory Game’ is gemaakt door een fan en moet je echt eens gespeeld hebben … al was het maar om te bewijzen dat je niet “koekerond” bent.

Temptation Island deed ons dit jaar opnieuw kennismaken met vier opvallende koppels en een hele lading verleiders en verleidsters. Het programma van VIJF toonde ons ook al bedrog, traantjes en verliefdheid, maar leerde ons vooral nieuwe woorden kennen.

Professionele bedrieger Kevin noemde zijn vriendin Megan al op de eerste avondkoekerond“. Niet echt een compliment want in West-Vlaanderen wil dat zoveel zeggen als dom en achterlijk.

Memory met deelnemers Temptation Island

Toen Megan de uitspraak van haar vriend te horen kreeg op het kampvuur besloot ze voluit voor Joshua te gaan. Die optie hebben we zelf niet meer nu Joshua van straat is, maar er nu wel een spel waarmee je kan bewijzen dat je niet “koekerond” bent.

Een fan van Temptation Island maakte namelijk een variant van het bekende spel memory. Deze keer moet je telkens op zoek naar twee keer hetzelfde hoofd van één van de deelnemers van dit jaar.

Speel hier de Temptation Memory Game! Succes!

VIJF

Gesponsorde artikelen