‘Blind Getrouwd’ kondigt deelnemers aan: deze tien zullen het ultieme experiment ondergaan

‘Blind Getrouwd’ kondigt deelnemers aan: deze tien zullen het ultieme experiment ondergaan

‘Blind Getrouwd’ start op maandag 28 januari. Dus werd het hoog tijd om de deelnemers voor te stellen en dat heeft VTM nu ook gedaan. Uit 3.700 kandidaten konden de experts net zoals vorig seizoen weer vijf matches opmaken. Deze tien zullen het ultieme liefdesexperiment ondergaan!

Maar liefst 3.700, zo veel vrijgezellen schreven zich in voor het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd. Opnieuw een record, na het vorige record van 3.600 vorig jaar. Door de vele inschrijvingen zijn de experts er ook dit jaar weer in geslaagd om vijf matches samen te stellen.

Vijf koppels

Die experts zijn trouwens hetzelfde gebleven, op Alexander Witpas na. De seksuoloog moest dit jaar verstek geven door een te drukke agenda. Maar de Deense professor Gert Martin Hald, klinisch seksuoloog en antropoloog Wim Slabbinck, psycho-en relatietherapeut Margo van Landeghem en singlescoach en therapeute Sybille Vanweehaeghe keren dus ook voor het vierde seizoen terug.

Vorige week kondigde VTM nog aan dat dat nieuwe seizoen van Blind Getrouwd zal starten op maandag 28 januari, en dus konden de deelnemers ook niet langer op zich laten wachten. Dit zijn de tien singles die de ultieme test aangingen. Wie aan wie gekoppeld werd, gaf VTM nog niet vrij, al bevestigden ze eerder al dat er ook dit jaar, ondanks speciale oproepen, geen holebikoppel zal zijn. Deze tien deelnemers zullen we kunnen volgen in de eerste weken van hun (blinde) huwelijk:

VTM

Line Verckist (29)

VTM
Line woont in Antwerpen en werkt als mandaatassistent. Ze is al drie jaar single en is op zoek naar een optimistische en sociale partner. Ze is sportief, reist graag en pikt ook af en toe een festival mee. Ze noemt zichzelf een doorzetter, een goede eigenschap in dit experiment natuurlijk, maar laat ook niet snel het achterste van haar tong zien. Hopelijk zal ze haar gevoelens voor haar ‘man’ wel duidelijk kunnen maken!

Joke Zwanckaert (31)

VTM
Joke komt uit Gent en is leerkracht kantoor en godsdienst. Ze is al drieënhalf jaar alleenstaand. Joke is op zoek naar een open en goedlachse persoon die net zoals haar graag van het leven geniet. Want de Gentse reist enorm graag en geniet ook van lekker eten, zoals haar gloednieuwe diploma als kok kan bewijzen. Ze is een perfectionist en twijfelt soms toch net iets te veel. De vraag is natuurlijk of ze zal moeten twijfelen aan haar match of de experts haar perfecte partner hebben gevonden.

Annelies Huibers (29)

VTM
Annelies woont in Kessel-Lo en is net als Joke leerkracht. Ze is nog maar een jaartje single, maar hoopt via het programma dus toch haar perfecte partner te vinden. Dat is een sociale avontuurlijke man die van de kleine dingen in het leven kan genieten. Ze hecht in een relatie ook veel belang aan humor. Annelies is niet alleen sportief maar vindt familie ook enorm belangrijk. Ze vindt zichzelf een doorzetter, en die eigenschap zal ze maar al te goed kunnen gebruiken in het programma.

Elke Voorspoels (37)

VTM
De Zwijndrechtse Elke is met haar 37 jaar de oudste van de tien deelnemers. Zij werkt als product assistant en is vier jaar single. Elke hoopt aan het programma haar soulmate over te houden: een eerlijke man met gevoel voor humor. Ze is spontaan en sociaal, maar heeft ook een minder kantje. Ze is een ware shopaholic, dus haar match mag zich aan ettelijke uurtjes in de winkelstraten verwachten.

Jolien Baeten (29)

VTM
Jolien woont in Etterbeek en is account manager. Haar laatste relatie eindigde drie jaar geleden. Jolien is vooral op zoek naar een zorgzaam iemand die graag lacht en niet bang is om affectie te tonen. De Etterbeekse is naast enorm sportief ook een echte doorzetter die goed weet wat ze wil. Ze zal dus al snel weten of haar match de juiste is. Al is ze ook kritisch voor zichzelf en zal ze er dus alles aan doen om het huwelijk te doen slagen.

Lenny Janssens (36)

VTM
Lenny woont in Temse en is zaakvoerder. Hij is al vier jaar vrijgezel. Zijn ideale vrouw omschrijft hij als iemand met een zacht karakter, een warm hart en die niet op haar mondje gevallen is. Lenny houdt van koken en eten en is sportief. Lenny is geen veelprater, maar eens hij zich goed voelt, zal hij zich wel meer en meer openstellen. We zullen dus al snel merken of Lenny zich goed voelt bij zijn nieuwe vrouw.

Joris Brauns (30)

VTM
De Antwerpse Joris is zaakvoerder van een IT-bedrijf en ook nog maar een jaartje single. Hij wil vooral een communicatief sterke partner, die zelfstandig is. Joris is banketbakker van opleiding en staat dus graag in de keuken, al houdt hij ook veel van sport. Hij is gedreven en gepassioneerd, al durft hij ook wel net iets te perfectionistisch te zijn.

Victor Van Meerten (29)

VTM
Victor woont in Arendonk en werkt als office manager. Hij is vier jaar vrijgezel en zoekt vooral een vrouw die positief is ingesteld en, net zoals hij, van het leven geniet. Victor is dan ook goedlachs en zeer sociaal. Dat hij graag nieuwe uitdagingen aangaat, was natuurlijk al duidelijk doordat hij aan het programma wil deelnemen. De vrouw die tegenover hem zal staan in het gemeentehuis zal alvast niet moeten vrezen, want Victor kan naar eigen zeggen moeilijk nee zeggen.

Stijn Van Goethem (30)

VTM
Stijn is van Gent en werkt als account manager. Hij is vijf jaar single. Zijn perfecte vrouw moet intelligent zijn en goed kunnen communiceren. Hij geeft ze meteen ook al een tip mee: hij wil een vrouw die het initiatief neemt. Stijn houdt van sport maar kan ook urenlang op de sofa liggen tijdens een van z’n bingewatchsessies. Hij is eerlijk en trouw, maar kan ook koppig uit de hoek komen.

Tim Beer (35)

VTM
Tenslotte is er ook nog de Schotense Tim. Hij is key account manager en is al tweeënhalf jaar single. Hij wil vooral een vrouw die kan genieten van het leven, net zoals hij. Tim gaat namelijk graag uit eten en kan ook genieten van een goed glas wijn. Hij vindt zichzelf sociaal en vlot en draagt eerlijkheid hoog in het vaandel. Net zoals Victor kan ook Tim moeilijk nee zeggen, dus kan z’n gematchte vrouw met een gerust hart richting het gemeentehuis.

Meer Blind Getrouwd

Maar voor het vierde seizoen van hun populaire programma pakt VTM ook uit met iets nieuws. Zo lanceren ze het online magazine Meer Blind Getrouwd. Meteen na de aflevering op televisie zullen die hard fans terecht kunnen op vtm.be voor nog meer nieuws en leuke extra’s.

Welke man aan welke vrouw gekoppeld werd door de experts maakte VTM dus nog niet bekend. Daarvoor zal het wachten zijn tot maandag, met de start van het nieuwe, vierde seizoen van Blind Getrouwd, om 20.35 uur op VTM!

Gesponsorde artikelen