‘Blind Getrouwd’: Lichte jaloezie duikt op bij Simen

In Blind Getrouwd zit de huwelijksreis er voor twee koppels bijna op. Maar voor het zover is, is het tijd voor een afscheidsdrink in Mexico met hun vieren samen. En daarbij lijkt Simen ineens een tikkeltje jaloers te zijn, of is het maar voor te lachen?

Terwijl Larissa & Simen en Thomas & Karlien in Blind Getrouwd terug naar België moeten vertrekken, komen Jidse & Jorina en Jonas & Britt juist toe in Mexico. Voor de acht deelnemers nog even elkaar ontmoeten, is er eerst nog een kleine drink in Yucatan voor Simen, Larissa, Thomas en Karlien.

Terugkeer naar België

Daar blijkt al snel hoe goed het viertal het met elkaar kan vinden. Ze blikken samen terug op de leuke tijd in Mexico en ook vooruit naar wat hen terug in België te wachten staat.

“Mexico was superplezant, superleuk, maar ik denk dat we elkaar pas echt gaan leren kennen in België”, blikt Simen vooruit. “Ik denk dat we allebei ernaar uitkijken om terug ons leven op te pakken samen, maar ook ons werkleven”, vult Larissa aan.

Oorbellen

Daarna complimenteert Simen zijn vrouw Larissa met haar oorbellen. Hij blijkt echter niet te eerste te zijn. “De ober van het restaurant zei dat ook al daarjuist”, is haar reactie namelijk.

“Welke ober, duid hem aan, duid hem aan … Dat ik zijn kop er professioneel aftrek. Thomas, gij houdt z’n voeten vast, ik z’n hoofd. Da’s wel mijn vrouwke hé, seg“, is de lachende reactie van Simen. Duikt er jaloezie op en zijn er gevoelens in het spel?

Bekijk hier het fragment uit Blind Getrouwd:

Blind Getrouwd is iedere maandag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...