Bob The Drag Queen komt naar Brussel met eerste soloshow

Bob The Drag Queen komt naar ons land met de comedytour ‘THIS IS WILD!’. Het gaat om de eerste solotour van de dragartiest, die je kan kennen als winnaar van het achtste seizoen van RuPaul’s Drag Race.

Fans van RuPaul’s Drag Race duiden best alvast 17 januari aan in hun agenda, want dan strijkt Bob The Drag Queen neer in ons land. Bob The Drag Queen was te zien in het achtste seizoen van RuPaul’s Drag Race en werd daarin uiteindelijk gekroond tot winnaar. Het werd het begin van een bloeiende film- en tv-carrière, maar nu trekt de dragartiest voor het eerst op solotournee.

‘THIS IS WILD!’-tour

De allereerste solotour van Bob The Drag Queen kreeg de naam ‘THIS IS WILD!’ en werd onlangs afgetrapt in de Verenigde Staten. Na 35 stops in Noord-Amerika, zal Bob The Drag Queen de oversteek maken naar Europa. De Europese tak van de tour bestaat uit 17 stops. Daarvan is België als eerste aan de beurt.

De Belgische show gaat door in het Koninklijk Circus in Brussel op vrijdag 17 januari. Daarna trekt Bob The Drag Queen nog naar Oslo (Noorwegen), Kopenhagen (Denemarken), Stockholm (Zweden), Helsinki (Finland), Berlijn (Duitsland), Zagreb (Kroatië), Amsterdam (Nederland), Keulen (Duitsland), Hamburg (Duitsland), Parijs (Frankrijk), Warschau (Polen), Dublin (Ierland), Belfast (Verenigd Koninkrijk), Glasgow (Verenigd Koninkrijk), Londen (Verenigd Koninkrijk) en Manchester (Verenigd Koninkrijk).

Bob The Drag Queen staat natuurlijk bekend als een comedy queen, waardoor je je mag verwachten aan een show boordevol humor. De show is enkel toegankelijk voor mensen ouder dan 18 jaar.

Bekijk hier de aankondiging van de Europese tour:

Tickets voor de show van Bob The Drag Queen in Brussel zijn vanaf vrijdag 27 september om 10 uur te koop via greenhousetalent.com.

Meer
Lees meer...