BTS lost nieuw mobiel spel: ‘BTS Cooking On: TinyTAN Restaurant’

BTS heeft een nieuw mobiel spel gelanceerd. BTS Cooking On: TinyTAN Restaurant is een klassiek restaurantspel waarbij je een restaurant moet uitbaten en ervoor moet zorgen dat je klanten snel en correct bediend worden.

Hoewel er momenteel maar één lid van BTS actief is, komen fans van de Zuid-Koreaanse boyband zeker voldoende aan hun trekken. Zo verscheen vorige maand nog het nieuwe album ‘MUSE’ van Jimin, kunnen fans vanaf morgen kijken naar de reeks Are You Sure?! met Jimin en Jung Kook en keert volgende week Run BTS! terug. Fans die toch nog een gaatje vinden, kunnen vanaf nu de tijd doden met een nieuw spel.

BTS Cooking On: TinyTAN Restaurant

Vanaf vandaag kan je op iOS en Android het nieuwe spel BTS Cooking On: TinyTAN Restaurant spelen. Het gaat om een nieuw spel van BTS, waarin hun getekende figuurtjes TinyTAN de hoofdrol spelen. BTS Cooking On: TinyTAN Restaurant is een klassiek restaurantspel, maar dan wel met een vleugje BTS.

In het spel moet je in de eerste fase een Koreaans restaurant in Seoul bemannen. Klanten arriveren aan de lopende band en bestellen klassieke Koreaanse gerechten zoals doenjang jiggae en bibimbap. Het is de bedoeling dat je ze snel en correct bedient. Daarbij krijg je de hulp van de leden van BTS in hun TinyTAN-gedaante. Wanneer je Seoul uitgespeeld hebt, kan je naar een ander restaurant in een andere stad reizen. Zo zijn er momenteel ook restaurants in New York en Bali en volgen er in de toekomst nog restaurants in Parijs en Tokyo.

BTS Cooking On is niet het eerste mobiele spel van BTS. Zo verschenen in het verleden al BTS World (dat ondertussen ten ziele is gegaan), BTS Island en Rhythm Hive (waarop ook muziek van andere groepen van het label HYBE te vinden is).

Bekijk hier de game trailer:

Je kan het spel hier downloaden voor iOS in de App Store en Android in de Google Play Store.

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...