Burger King brengt nu ook een Whopper voor je hond op de markt

Burger King brengt nu ook een Whopper voor je hond op de markt

Voel jij je wel eens schuldig als jij een lekkere hamburger eet en je hond moet naast je zitten watertanden? In Spanje komt Burger King met een oplossing: de hamburger voor je hond! De Whopper Canino is natuurlijk een stunt, maar ééntje die ze wat ons betreft permanent mogen invoeren. 

Huisdieren zijn deel van je gezin: je speelt ermee, ze verwelkomen je en ze zijn je beste vrienden. Logisch dus dat we alles met hen willen delen: je zetel, je vakanties en je eten natuurlijk. Maar als je fast food gaat eten, dan blijft je hond een beetje achter. Zielig, want zetten we niet allemaal graag onze tanden in een geweldige burger?

Whopper voor honden

Bij Burger King, het huis van de Whopper (of triple Whopper voor de hardcores onder jullie), hebben ze dat goed begrepen. Vandaar dat Burger King Spanje met een stuntje komt: ze zullen bij sommige menu’s een optie geven voor een Whopper Canino.

Dit was de eerste Burger King in België!

Burger King heeft namelijk een onderzoek uitgevoerd naar hoe mensen met honden ideaal gesproken in Burger King gaan eten. Een opvallende conclusie: veel mensen bestellen bij take-awaymaaltijden ook iets voor de hond. Als ze dat niet doen, zijn ze geneigd om hun maaltijd te delen met de hond. Geen verrassingen voor hondeneigenaars, maar fijn dat ze bij Burger King ervoor willen zorgen dat je je niet moet schamen omdat je iets voor je hond bestelt.

Ook in de rest van Europa?

Het blijft natuurlijk wel om een stunt gaan en of die ook naar andere landen komt, is niet duidelijk. Mexico schijnt wel alvast mee te doen. Nu nog de Belgische ketens aansporen om ook een hondenmenu klaar te zetten. We kunnen maar hopen, toch?

Waar krijg je het meeste waar voor je geld: Burger King, McDonalds of Quick? Wij vergelijken!

Gesponsorde artikelen