Left Right
scrollTop top

Cake die eruitziet als doodgewone voorwerpen gaat viraal


Wc-papier cake
© Instagram @redrosecake_tubageckil

De laatste virale trend is lekker, maar ook verontrustend. De cakes van een Turkse bakker gaan viraal omdat ze er niet uitzien als cakes, maar wel als alledaagse voorwerpen. Het internet staat nu vol met memes over cake en we wilden jullie de besten niet besparen.

Wie jaren geleden dacht dat we in 2020 vliegende auto’s en onderwaterdorpen gingen hebben, had het fout. Maar wat we nu wel hebben? Cake die er precies uitziet als voorwerpen. De optische illusies gaan viraal op het internet, waardoor wij zelfs beginnen twijfelen of we zelf geen cake zijn.

Alles kan cake zijn

De bal ging aan het rollen door een video van Tasty op Twitter. In de video worden verschillende voorwerpen stukgesneden. Althans, zo lijkt het, want de voorwerpen zijn eigenlijk allemaal gemaakt van cake. We zien zo een Croc, een rol wc-papier, een pizza, een plant inclusief bloempot … Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een hyperrealistische cake van. De video gaat viraal op Twitter en is zo zelfs uitgegroeid tot een meme. Want als alle dingen uit de video eigenlijk cake zijn, dan kan werkelijk alles gemaakt zijn van cake.

De fragmenten uit de video van Tasty zijn oorspronkelijk afkomstig van @redrosecake_tubageckil op Instagram. Dat is een Turkse bakkerij van Tuba Geçkil, die de kapitein is van het Turkse kookteam dat deelneemt aan internationale wedstrijden. En terecht want de cakes doen de wereld met verstomming slaan.

Op het Instagramprofiel van Red Rose Cake – Tuba Geçkil staan nog honderden filmpjes van realistische cake:

Maar misschien nog beter dan de indrukwekkende cakes zijn de memes die eruit voortgegroeid zijn:

We gaan zelfs de muzikale toer op:

Komt er ooit een tijd waarin alles en iedereen vervangen wordt door cake?

Zelfs zanger Lil Nas X vraagt zich nu luidop af of we allemaal geen cake zijn:

De grote vraag is natuurlijk: “Ben ik zelf een cake?”:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755