‘Celebrity Klopjacht’ loopt op z’n einde: Wie kan nog ontsnappen?

Het is bijna zover. Komende zondag weten we of ook celebrity’s in staat zijn om Klopjacht uit te spelen. Na enkele spannende weken zijn er nog maar twee duo’s in de running voor de overwinning. Tijdens een spannende laatste vluchtpoging moeten ze toch nog alles op alles zetten om het avontuur tot een goed einde te brengen.

Rik Verheye & Pedro EliasErik Van Looy & Olga LeyersCesar Casier & Conrad Janssens, Jeff Bronder & Pieterjan Marchand en Annelien Coorevits & Stephanie Coorevits waren de vijf uitverkoren duo’s die zeven dagen lang uit de klauwen van een groep topspeuders moesten blijven.

Uiteindelijk werd het eerste duo al heel snel gevonden, iets later ook nog gevolgd door twee andere duo’s. Op dit moment spelen enkel Cesar Casier & Conrad Janssens en Annelien & Stephanie Coorevits dus nog voor de titel.

Laatste loodjes

De twee overgebleven duo’s, Annelien & Stephanie en Conrad & Cesar, hebben de afgelopen dagen standgehouden en moeten nu nog één laatste obstakel overwinnen: binnen 26 uur het extractiepunt bereiken. Om de coördinaten van deze locatie te bemachtigen, moeten ze eerst een pincode onderscheppen. Ondertussen proberen de speurders met man en macht het extractiepunt te achterhalen.

Beide teams hebben elk een eigen strategie bedacht om de speurders te misleiden. Conrad en Cesar zetten daarbij hun opvallende Lamborghini in, die deel uitmaakt van een afleidingsmanoeuvre. Terwijl de speurders de omgeving van het extractiepunt in de gaten houden, trekt de Lamborghini de aandacht, gevolgd door twee busjes die verwarring moeten veroorzaken.

Bekijk hier een fragment uit de laatste aflevering:

De finale van Celebrity Klopjacht is zondag om 20 uur te zien op Play4 en via GoPlay.

Meer
Lees meer...