‘Celebrity Klopjacht’: Pedro en Rik proberen speurders om te kopen voor een nieuwe kans

Het avontuur in Celebrity Klopjacht eindigde voor Pedro Elias en Rik Verheye wel heel vroegtijdig. De twee namen heel wat risico’s en werden zo heel snel gevat door de speurders. Maar tijdens de ondervragingen na hun arrestatie besluit het olijke duo alles uit de kast te halen om een nieuwe kans af te dwingen.

Rik Verheye en Pedro Elias waren in Celebrity Klopjacht heel enthousiast begonnen aan hun vlucht van zeven dagen. Zo fiksten ze een Porsche om snel een pakketje te kunnen ophalen. Maar daarbij zaten de speurders hen al snel op de hielen. De twee maakten zich daarbij dan nog niet eens snel uit de voeten en gingen nog eens grondig controleren of het wel degelijk de speurders waren die ze hadden gezien. Dat alles zorgde ervoor dat het niet lang duurde voor hun vlucht erop zat.

Omkoping en infiltreren

Tijdens de ondervraging na hun arrestatie besloten Rik en Pedro om toch nog een ultieme poging te wagen. “Er zit 500 euro in mijn linkersok. En in Rik zijn anus zit een dubbele bon voor een Bicky Burger. We doen de lichten even uit, jullie doen wat jullie doen en wij krijgen een herkansen en dit is nooit gebeurd”, stelt Pedro Elias moedig voor.

Rik Verheye gooit het tijdens de onderhandelingen over een andere boeg. Hij stelt voor om te infiltreren bij de andere duo’s. “Wij pakken Erik en Olga voor jullie op”, vult Pedro ook daar aan. “En als wij die al hebben”, vragen de speurders zich af. “Dan gaan wij verder naar het andere duo”, reageert Pedro opnieuw gevat. Voorlopig ziet het er echter niet meteen naar uit dat hun pogingen voor een vrijlating zullen zorgen.

Bekijk hier het fragment uit Celebrity Klopjacht:

Celebrity Klopjacht is iedere zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...