‘Chicken Shop Date’ met acteur Andrew Garfield gaat viraal als “ideale flirtcursus”


In het kort

  • Andrew Garfield en Amelia Dimoldenberg flirtten met elkaar tijdens haar webserie, wat leidde tot speculaties over een romance.
  • Ze bespraken een mogelijke date in het echte leven, maar erkenden de invloed van camera’s om hen heen.
  • Ondanks de chemie besloten ze vrienden te blijven, waarbij Dimoldenberg Garfield er aan herinnerde dat ze zijn contactgegevens heeft.

Andrew Garfield verscheen onlangs in Amelia Dimoldenbergs populaire webserie Chicken Shop Date, waardoor speculaties over een mogelijke romance tussen de twee werden aangewakkerd. Hun interacties zijn al vaker viraal gegaan vanwege hun flirterige aard, maar door de aflevering van de webserie komt alles nu tot een climax.

Chicken Shop Date

Dimoldenbergs serie bestaat uit het interviewen van beroemdheden in chicken shops met haar kenmerkende droge humor. In deze aflevering bespraken Garfield en Dimoldenberg openlijk de mogelijkheid van een echte date als de omstandigheden anders waren. Ze erkenden het potentieel.

Garfield gaf toe een privé-persoon te zijn, wat zijn romantische relaties vaak beïnvloedt. Hij zei dat hij denkt dat ze een diepere band hadden kunnen krijgen buiten de schijnwerpers. Zowel Garfield als Dimoldenberg waren het erover eens dat ze van elkaars gezelschap zouden genieten tijdens een date zonder de druk van het filmen.

Contactgegevens

Dimoldenberg besloot echter uiteindelijk om vrienden te blijven met Garfield, waardoor zowel hij als de kijkers zich afvroegen of er iets meer in het verschiet lag. Ondanks haar beslissing herinnerde ze Garfield er speels aan dat hij haar contactgegevens heeft.

De aflevering volgde kort op het nieuws dat Garfield en zijn vriendin Dr Kate Tomas, na minder dan een jaar daten, uit elkaar waren. Tomas bevestigde hun breuk op Instagram, waarin ze verklaarde dat ze maanden eerder uit elkaar waren gegaan.

Meer
Lees meer...