Dé gsm-uitvinding voor op festivals: een hoesje dat je iPhone heroplaadt!

Dé gsm-uitvinding voor op festivals: een hoesje dat je iPhone heroplaadt!

De batterij van je smartphone die snel leeg is op een festival: een probleem dat we niet meer moeten uitleggen. Rondlopen met een draagbare oplader is ook niet erg handig op een weide. Nu kan je wel een hoesje rond je iPhone doen dat het apparaat tegelijk oplaadt. Handig toch? 

Rondlopen met een dun hoesje rond je smartphone is eigenlijk zo goed als normaal. Maar dit hoesje is gewoon essentieel als je een festival wil overleven met een volle batterij.

Opladen zonder kabel

Dankzij de ‘Juice Pack Air‘ kan je je iPhone opladen zonder rekening te houden met elektriciteit, stopcontact, kabeltje, …

Het hoesje is enkel te gebruiken op een iPhone en kost bijna honderd euro. Het kost misschien wel wat, maar je iPhone gaat hier wel tot 33 uur langer mee. Je kan je iPhone overal meenemen zonder een extra draagbare batterij en kan gewoon verder foto’s nemen, berichten verzenden en op het internet surfen.

Naast het opladen zorgt het hoesje ook voor de nodige bescherming van je iPhone. Het hoesje is verkrijgbaar in meerdere kleuren: roze, rood, zwart, goud en blauw.

Gesponsorde artikelen