De Mol is al even gedaan, maar hoe komt het eigenlijk dat Gilles altijd zo traag typt?

De Mol is al even gedaan, maar hoe komt het eigenlijk dat Gilles altijd zo traag typt?

De Mol zit er al bijna twee weken op, maar toch blijven er bij veel kijkers nog enkele vragen over. Presentator Gilles De Coster zette op Facebook enkele weetjes en geeft ook eindelijk uitleg over waarom hij zo traag typt tijdens de eliminatierondes.

Gilles De Coster bedankte op de Facebookpagina ‘Wie is de Mol?’ alle kijkers en volgers en sloot zijn tekst af met enkele weetjes. “Wist je dat ik helemaal niet zo traag typ als iedereen lijkt te denken?”, schrijft hij. Volgens hem hoort dat gewoon bij de spanning in de eliminatieronde.

Hij komt ook nog eens terug op de eerste opdracht met de drukknoppen. Volgens hem waren ze er bijna zeker van dat één iemand zou drukken, maar toch was er een plan B voor de rest van de dag om de opdrachten ook met elf deelnemers gewoon te kunnen laten doorgaan.

Slecht weer

Bij veel andere opdrachten hebben ze moeten afwijken van hun oorspronkelijke plan. Zo waren ze in het scrabblespel van plan om de kandidaten in het doolhof hun letters/eieren met katapulten naar het scrabblebord te laten schieten, maar dat bleek niet echt handig.

De opdracht met de dieren in aflevering 2 kon zelfs bijna niet doorgaan. De oorspronkelijke locatie, een verlaten zoo, trok op het laatste moment de vergunning in. Gelukkig vond het team een man die op zijn landgoed dieren wilde verhuren.

Wat echt niet is kunnen doorgaan, is een ballonvlucht tijdens de laatste dag. Die moest door het slechte weer vervangen worden door een helikoptervlucht, maar dat leek de kandidaten niet te deren.

Gesponsorde artikelen