‘De Mol’: Laatste teaser toont hoe finalisten zich voorbereiden op finale

Vanavond komen we eindelijk te weten wie er in aflevering 4 van de mol gekozen werd als nieuwe mol. De ontmaskering zal gebeuren tijdens de live-finale in Paleis 12, maar een deel van de finale werd al gespeeld op de Canarische Eilanden. In de teaser voor de finale krijgen we te zien hoe de finalisten zich daarop voorbereidden. En daarvoor waren er twee tactieken.

Sven, Uma of Yens zal vanavond ontmaskerd worden als mol. Normaal weten we hoe de finale van De Mol eruitziet. Na enkele laatste opdrachten vullen de kandidaten de allerlaatste test in en wordt duidelijk wie van hen de mol is en wie de winnaar is. Maar dit jaar wordt alles anders.

Zingen en slapen

Voor het eerst in de geschiedenis van De Mol weten de finalisten nog niet wie de mol is. Die zal z’n identiteit namelijk pas vanavond bekendmaken tijdens de finale in Paleis 12. We weten nog niet exact hoe dat in z’n werk zal gaan, maar we weten wel al dat er ook een rol is weggelegd voor de aanwezigen in de zaal.

In de laatste teaser van het seizoen krijgen we te zien hoe de drie finalisten zich voorbereiden op een van hun laatste opdrachten. Ze moeten zich daarvoor opnieuw verplaatsen met de wagen. Sven zit aan het stuur en houdt zich bezig met meezingen met emotionele nummers. Uma en Yens halen ondertussen nog wat slaap in. Waar ze naartoe rijden, zullen we vanavond te zien krijgen in de langverwachte finale van De Mol.

Bekijk hier de laatste teaser voor de finale:

Bekijk hier voor elke kandidaat nog eens de beste bewijzen waarom ze de mol kunnen zijn:

De finale van De Mol is vanavond om 19.50 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles over De MolWord dan lid van de grootste De Mol-groep op Facebook!

Meer
Lees meer...