‘De Slimste Mens ter Wereld’: Wie is Jonatan Medart en waar kan je hem van kennen?

Gisteren kregen we in de derde aflevering van De Slimste Mens ter Wereld te zien hoe Daan Alferink z’n derde finale op rij moest spelen. Die kon hij deze keer niet winnen, waardoor Raven van Dorst en Patrick Van Looy het vanavond zullen opnemen tegen contentcreator Jonatan Medart. Dit is waar je hem van kan kennen.

We zijn vanavond al toe aan de laatste aflevering van de eerste week van het 22ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Daarin krijgen Raven van Dorst en Patrick Van Looy het gezelschap van Jonatan Medart. De jongste kijkers zullen hem waarschijnlijk kennen van TikTok, Instagram en YouTube, maar ondertussen was hij al verschillende keren te zien op televisie.

Jonatan Medart

Jonatan Medart brak door tijdens de coronapandemie. Hij maakte toen een lied over het jaar 2020, waarin hij focuste op alle ellende die we dat jaar over ons heen kregen. Het nummer werd een grote hit op TikTok waar het in totaal meer dan 5 miljoen views verzamelde. Op dit moment heeft Jonatan Medart meer dan een half miljoen volgers op TikTok, waar hij nog steeds bijna dagelijks nieuwe content post.

Maar ook wie niet op sociale media te vinden is, kan Jonatan Medart kennen. Zo dook hij al op in verschillende televisieprogramma’s. In 2022 nam hij deel aan Dancing with the Stars op Play4, waar hij uiteindelijk de tweede plaats haalde. Later was hij op diezelfde zender ook te zien in het panel van Café De Mol en was hij de vliegende reporter van De Cooke & Verhulst Show. Eerder dit jaar was hij ook te zien in Het Perfecte Plaatje en De Verraders op VTM. Recent nam hij ook samen met Barbara Sarafian deel aan Kamp Jeroom.

Jonatan Medart is niet de enige contentcreator die dit jaar z’n kans waagt in De Slimste Mens ter Wereld. Ook Timon Verbeeck zal later dit seizoen deelnemen aan de quiz.

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...