‘De Slimste Mens ter Wereld’: Timon Verbeeck over reputatie: “Na één minuut is het om zeep”

Met Timon Verbeeck maakt vanavond, donderdag 24 oktober, de jongste kandidaat van dit seizoen zijn intrede in De Slimste Mens ter Wereld. Hij is een contentcreator en online videomaker en dat laat Erik Van Looy meteen zien aan het aanwezige publiek.

De Slimste Mens ter Wereld zit er na twee afleveringen al op voor Emma Bale. Zij verloor woensdagavond het finalespel van Bart Appeltans. Die gaat dus naar zijn vierde aflevering samen met dagwinnaar Dimitri Verhulst.

Reputatie

Zij nemen het op tegen Timon Verbeeck. Hij is met zijn 22 jaar de jongste kandidaat, maar hoopt naar eigen zeggen dankzij zijn deelname aan De Slimste Mens ter Wereld om toch volwassen over te komen. Op YouTube en TikTok maakt Timon namelijk creatieve en humoristische video’s die vooral op tieners en jongeren gericht zijn. Het gaat om sketches die vaak absurd zijn en waarin hij typetjes speelt.

Een van deze filmpjes laat Erik Van Looy meteen ook zien aan het publiek. Het blijkt om een parodie te gaan op het Smurfenlied met een blauw geschminkte Timon Verbeeck. Het filmpje zorgt voor heel wat gelach in het publiek, maar ook wat schaamrood op de wangen van Timon zelf. “We zijn één minuut ver en dit wordt getoond … het is gedaan met de reputatie”, is zijn reactie. Gelukkig heeft hij nog een hele quiz om die reputatie opnieuw te redden.

Bekijk hier het fragment uit de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...