‘De Verraders’ seizoen 3 maakt rest van de deelnemers bekend

Recent maakte VTM de eerste negen namen bekend voor het derde seizoen van De Verraders. De zender liet toen weten dat er nog elf namen zouden volgen en die zijn nu ook bekendgemaakt. Het nieuwe seizoen zal dit najaar verschijnen, maar de exacte releasedatum is nog niet geweten.

Eerder deze maand loste VTM de eerste negen namen voor het derde seizoen van De Verraders. Het ging om comedian en acteur William Boeva, radio- en sportpresentator Joris Brys, televisiepresentator en producer Hans Otten, zangeres, presentatrice en mindfulness-coach Ingeborg Sergeant, sopraan en televisiepersoonlijkheid Astrid Stockman, ondernemer en voormalig CEO Wouter Torfs, journaliste Julie Colpaerts, content creator Jonatan Medart en acteur Roman Van Houtven. Zij krijgen nu het gezelschap van deze elf andere kandidaten.

Annelien Coorevits

Story image

De eerste nieuwe deelnemer is presentatrice en voormalig Miss België Annelien Coorevits. “Uit ervaring weet ik dat mensen mij vaak onderschatten, mede door mijn achtergrond als voormalig Miss België. Maar… hier kan dat effectief wel een voordeel zijn”, klinkt het. Ze heeft er alvast veel zin in. “Wat begint als een onschuldig spel, verandert binnen enkele uren in een intens gevoel van spanning en wantrouwen. Het wordt echt een geweldige ervaring!”

Isabelle Van Hecke 

Story image

De volgende nieuwe naam is actrice Isabelle Van Hecke, die je vooral kan kennen van haar rol als Carine in Nonkels. ‘Over acteurs wordt vaak gedacht: ‘Die kunnen dat met gemak, liegen.’ Voor mij heeft acteren daar niks mee te maken. Authenticiteit wel, daar ga ik op proberen letten bij mensen.” Zelf heeft Isabelle geen ambitie om verrader te zijn. “Die rol neem ik liever niet op mij! Slaapgebrek zou me nekken én ik ben totaal niet competitief. Ik kijk vooral uit naar de ontmoeting met mensen uit andere vakgebieden. Het wordt sowieso een trip ver buiten mijn comfort zone.”

Rapster Slongs

Story image

Ook de volgende deelnemer is een vrouw. Het gaat om rapster Slongs. Toen ze mij vroegen om deel te nemen aan het nieuwe seizoen van De Verraders, was ik er rotsvast van overtuigd dat ik aan de ‘dark side‘ wou staan. Maar nu het allemaal wat dichterbij komt, ben ik daar niet meer zo zeker van. Misschien dat ik toch liever aan de kant van de troetelbeertjes sta … (lacht)”

Sean Dhondt 

Story image

De eerste man die zich bij de deelnemers voegt, is zanger, muzikant en radiopresentator Sean Dhondt. “Ik heb van nature een erg groot (zelf)relativeringsvermogen. Daarom ben ik vooral benieuwd hoe snel het spel – en de daarmee onlosmakelijk verbonden paranoia – wel of niet onder mijn huid zullen kruipen. Het hoofd ten allen tijde koel houden en ook koelbloedig kunnen zijn, is van groot belang.”

Lotte Vanwezemael

Story image

De volgende deelnemer is seksuologe Lotte Vanwezemael. Zij relativeert haar overwinningskansen. “Mensen denken altijd dat je als psychologe weet wat anderen denken en dat je ze perfect kan inschatten. Als die bewering juist is, dan zou mijn deelname een fluitje van een cent zijn. Helaas klopt dat dus niet. Ik zal het dus moeten doen met andere kwaliteiten. Ik ben een ‘buikgevoelmens’ en ik ben erg gevoelig voor minuscule signalen. Ook een slechte verliezer die wel eens vals durft te spelen. Al is een spelletje Monopoly wel wat anders dan De Verraders, zeker als je tegen en met personen speelt die je graag hebt. Zoals Dorianne, mijn maatje van bij MNM.” 

Dorianne Aussems 

Story image

De volgende deelnemer is dus het maatje van Lotte Vanwezemael: radiopresentatrice Dorianne Aussems. “In mijn radioprogramma ga ik altijd op zoek naar de oprechte gevoelens van de mens. Die krijg ik alleen te zien als ik als presentator zélf eerlijk en kwetsbaar in het gesprek sta. Wat zou het geven als ik eens totaal het tegenovergestelde doe? Een ding is zeker: zelfs op het toilet vind je geen rust (lacht).”

Amine Boujouh 

Story image

Ook acteur Amine Boujouh zal te zien zijn in het nieuwe seizoen van De Verraders. Hem kan je kennen van #LikeMe en Familie. “Vroeger werd ik altijd onderschat, en dat speelde vaak in mijn voordeel. Met als gevolg dat ik heel competitief ben geworden. Geen idee of mijn job een voor- of nadeel vormt, maar ik kan wel vertellen dat ik alles over heb voor de winst. Het is en blijft een spel natuurlijk maar wel een spel dat ik wil winnen. Let the games begin!”

Sofie Dumont

Story image

Daarna is het aan chef-kok Sofie Dumont. “Ik zie altijd het goede in mensen en kan daarom wel eens teleurgesteld zijn als ik me vergis. Toch houd ik van mensen in al hun verscheidenheid. Zelf ben ik nogal ad rem en laat ik niet meteen in mijn kaarten kijken, wat in het spel misschien als een bedreiging kan overkomen. Mijn imago als chef, een sterke vrouw in een mannenwereld, kan mensen misleiden of de indruk wekken dat ik niet te vertrouwen ben.”

Lifestyle- en sportarts Servaas Bingé

Story image

De op twee na laatste deelnemer voor het nieuwe seizoen van De Verraders is lifestyle- en sportarts Servaas Bingé. Ook hij heeft er zin in. “Zoeken naar de waarheid vind ik fascinerend: in m’n job en in het leven. Ik ben er nog niet achter of ze bestaat, maar als het moet wil ik ze in dit spel wel geheim houden …”

Ender Scholtens

Story image

Naast Jonatan Medart is er dit jaar nog een tweede content creator bij De Verraders. Het gaat om Ender Scholtens. “Liegen kan ik heel slecht, maar bluffen tijdens een spel poker met mijn vrienden vind ik wel heel leuk. Ik ga wel een beetje met een vakantiegevoel richting het kasteel … Hopelijk raken de mindgames mij niet te hard (lacht). En verder is mijn mama gewoon heel grote fan van het programma, dus kijk ik ernaar uit om de afleveringen samen met haar te bekijken.”

Gilles Mbiye-Beya

Story image

De laatste deelnemer van het seizoen is podcastmaker Gilles Mbiye-Beya. “Ik pak De Verraders aan zoals ik elk spel speel: rechtuit en gedreven om mijn missie te doen slagen. Af en toe kan daar een leugen om bestwil bij, maar altijd met als doel om het team waarin ik zit te laten winnen. Ik ben benieuwd of de anderen het ook zo zullen spelen!”

Het derde seizoen van De Verraders is dit najaar te zien op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...