Left Right
scrollTop top

Disney-fans opgelet: Primark lanceert de schattigste collectie kerstballen ooit!


Disney-fans opgelet: Primark lanceert de schattigste collectie kerstballen ooit!

De zomer is juist voorbij, dus kijken we vanaf nu uit naar Kerstmis … en dus ook naar het kerstshoppen. Voor je kerstballen moet je dit jaar niet lang zoeken, want Primark lanceert een superschattige Disney-collectie. Er is jammer genoeg wel nog niet bevestigd of de ballen ook in België te koop zullen zijn.

We weten dat het vroeg is, maar de Disney-kerstballen van Primark zijn echt te schattig om onvermeld te laten. Kerstmis is dan ook voor veel mensen de leukste periode van het jaar. En dit jaar wordt die dus nog een beetje leuker.

Begin al maar te denken waar je je grote kerstboom zal zetten, want van de collectie kerstballen bij Primark zal je alles willen. Je kan kiezen tussen een pakketje met vier kleine ballen met schattige Mickey-oortjes of in de vorm van een Mickey-handje. Of je gaat voor de grotere beschilderde ballen van andere Disney-figuren zoals Olaf uit Frozen of Winnie de Poeh.

De vier kleine bollen kosten in Groot-Brittannië samen 4,5 euro, de grotere komen op 5,5 euro per stuk. Voorlopig staat de collectie enkel op de Britse website van Primark, maar wij hopen dat ze binnenkort ook in België te koop zijn.

Ongelofelijk schattig toch?

Primark
Primark

Of heb je ze liever in een andere kleur?

Primark

Er is voor iedereen wel iets …

Primark

Wij houden alvast een plaatsje vrij in onze boom!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  672.886
 • Aantal
  doden
  20.294