Left Right
scrollTop top

Dit is waarom wij keihard hopen dat het goedkomt tussen Dries Mertens en Katrin Kerkhofs


Dit is waarom wij keihard hopen dat het goedkomt tussen Dries Mertens en Katrin Kerkhofs

Er zit een barst in het sprookjeshuwelijk van Rode Duivel Dries Mertens Katrin Kerkhofs. Dat stond in de kranten deze morgen. Bestaat ware liefde dan echt niet meer? Wij hopen alvast dat ze snel opnieuw vlinders in de buik voelen voor elkaar!

Katrin, Kat voor de vrienden, en Dries zijn al jaren een droomkoppel. Al meer dan 10 jaar zijn ze samen en anderhalf jaar geleden bezegelden ze die liefde nog met een groots trouwfeest dat drie dagen lang duurde. De liefde spatte toen van hun gezichten en iedereen was er zeker van, deze twee zouden voor eeuwig samenblijven en gelukkig zijn.

Ze staken hun liefde voor elkaar ook nooit onder stoelen of banken. De Instagrampagina’s van Dries en Katrin staan vol schattige foto’s van elkaar, maar de laatste maand werd er weinig gepost door de jeugdliefjes. Wij hopen dat we snel weer gekscherende foto’s te zien krijgen!

Plassende hond

De poppen gingen aan het dansen toen Dries Mertens deze week geen hartje maakte voor Katrin nadat hij een goal had gescoord. Dat is een gebaar dat de voetballer al jaren doet en dat maakte hem ook de populairste Rode Duivel bij het publiek.

Deze week gaf hij in de ene wedstrijd een kusje aan de camera, wat een nog enigszins romantisch gebaar is. Maar de afgelopen wedstrijd tegen Rome deed hij wel iets heel bizars …

Dries liep naar de hoekschopvlag op het veld en deed een plassende hond na. Euhm Dries … dat is raar. Wij willen jou opnieuw hartjes zien maken voor Katrin!

Jeugdliefde

Wat het liefdesverhaal van Katrin en Dries des te straffer maakt, is dat ze al samen zijn van voor Dries een bekende voetballer werd. Kat heeft hem altijd gesteund, zelfs lang voor hij bekend werd. Ondertussen leerde ze ermee leven dat haar knappe echtgenoot zowat publiek bezit is geworden.

Altijd ging ze beleefd aan de kant staan toen er weer een fan om een foto of handtekening van de Rode Duivel kwam vragen. Haar carrière liet ze voor wat het was toen ze meeverhuisde naar Napels uit liefde voor Dries.

Naar aanleiding van het EK voetbal in 2016 kreeg Kat de kans om Duivelse Vrouwen te maken; Als vrouw van een Rode Duivel ging ze op bezoek bij de andere WAG’s van de Belgische nationale ploeg om ons een blik achter de schermen te gunnen.

Het programma maakte haar immens populair en mondde ook uit in een deelname aan De Slimste Mens ter Wereld, maar Kat bleef al die tijd ook trouw aan de zijde van haar grote liefde staan. Het is maar weinigen gegeven om een jeugdliefde voor het leven te houden en wij hopen met ons hele hart dat Kat en Dries een van die gelukkigen mogen zijn.

Juliette

Ondertussen denken we ook aan Juliette, de geadopteerde straathond van Katrin en Dries. Wat zal er met haar gebeuren? In Duivelse Vrouwen zagen we vaak hoe het koppel hun hond knuffelde en liefkoosde als was het hun baby. Juliette was vanzelfsprekend ook een belangrijke gaste op het huwelijk van haar baasjes.

Wij willen graag blijven familiefoto’s van hun drietjes zien, want de foto’s waar ze alleen met Juliette poseren zijn net zo leuk niet.

Hoe dan ook hopen wij dat dit topkoppel door hun woelige periode heen geraakt en dat ze nog vele mooie jaren samen mogen beleven. Vrouwen, hold your horses, want wij willen dat Dries Mertens en Katrin Kerkhofs voor eeuwig samenblijven!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539