Dit restaurant heeft de oplossing voor klanten die met een slechte Tinder-date zitten

Dit restaurant heeft de oplossing voor klanten die met een slechte Tinder-date zitten

Online dating is zo’n normale zaak geworden dat we soms iets te weinig stilstaan bij de mogelijke nare gevolgen dat zo een afspraakje met een onbekend iemand kan hebben. Het Britse restaurant Brickyard heeft daarom een speciaal uithangbord opgehangen.

De medewerkers van het restaurant The Brickyard wilden hun klanten even laten weten dat ook tijdens het digitaal tijdperk hun veiligheid nog steeds ‘de hoogste prioriteit’ heeft. “The Brickyard is safe and fun. Want you to enjoy your time here.” De foto van het bord werd sinds maandag al meer dan 190.000 keer online bekeken op de afbeeldingenapplicatie Imgur en ook de reacties zijn overweldigend.

Wat staat erop?

Het bord leest: “Ging je Tinder date de mist in? Hij ziet er niet uit zoals op de foto of is gewoon raar? Als je op een date bent en het gaat niet echt helemaal zoals je wil, spreek dan iemand van onze medewerkers aan. Wij begeleiden je dan naar buiten en/of bestellen je een taxi. Jouw veiligheid is onze hoogste prioriteit.”

En daarmee bedoelen ze dan ook élke vorm van intimidatie: “Als iemand je lastig valt of je voelt je niet helemaal op je gemak, laat het ons dan weten. Wij doen er alles aan om de persoon in kwestie zo discreet mogelijk weg te leiden en wanneer nodig, het restaurant uit te zetten.”

Bron: Huffington Post

Gesponsorde artikelen