‘Game of Thrones’: zoveel afleveringen moet je zien per week om alles te herbekijken voor seizoen 8

‘Game of Thrones’: zoveel afleveringen moet je zien per week om alles te herbekijken voor seizoen 8

We weten pas dat het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ vanaf 14 april te zien is. Ben jij, zoals zoveel fans, niet meer helemaal mee? Dan is de serie opnieuw bekijken een aanrader. Zoveel afleveringen moet je per week bekijken als je alles opnieuw wil kijken voor het nieuwe seizoen.

Over 13 weken kunnen we het nieuwe seizoen van Game of Thrones bekijken. De releasedatum is 14 april, maar in de praktijk betekent dat in West-Europa 15 april, ergens na middernacht. Als je alle 67 afleveringen van de vorige seizoenen van Game of Thrones wil bekijken voor het begin van seizoen acht moet je wekelijks vijf afleveringen bekijken en gedurende twee weken van die dertien weken moet je er zeven bekijken.

(Er is nu een Game of Thrones-ijshotel in Finland.)

Elke dag één aflevering

Maar je kan ook beginnen kijken vanaf 7 februari. Als je vanaf dat moment dagelijks 1 aflevering bekijkt, heb je op 15 april alle Game of Thrones-afleveringen bekeken.

(Dit is de cast van nieuwe Game of Thrones-prequel.)

Einde onbekend

De makers van Game of Thrones lieten eerder weten dat ze meerdere scenario’s voor de finale van de serie filmen, omdat ze niet willen dat het voor de makers en acteurs duidelijk is hoe de serie eindigt.

Ook de hoofdrolspelers van de succesvolle serie die in 2011 startte, weten niet hoe hun personages eindigen. De cast zal naar de laatste aflevering moeten kijken om te zien welk scenario is gekozen.

Game Of Thrones seizoen 8 start vanaf 14 april op Play More Cinema en in Play en Play More in de TV-theek. Seizoen 1 t.e.m. 7 kan je nu opvragen in Play en Play More in de TV-theek.

(Dit zijn de 28 series waar we naar uitkijken in 2019.)

Hier is de teaser voor het achtste seizoen van Game of Thrones:

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen