Left Right
scrollTop top

Gelekt! Dit zijn de vier koppels van ‘Temptation Island’ 2019


Gelekt! Dit zijn de vier koppels van ‘Temptation Island’ 2019

‘Temptation Island’ staat voor de deur, dus zijn steeds meer mensen op zoek naar de deelnemers van deze editie. En daarbij zijn nu vroegtijdig de vier deelnemende koppels gelekt. Dit zijn (hoogstwaarschijnlijk) de vier koppels van ‘Temptation Island’ 2019.

De hoogmis van drama, marginaliteit en overspel is volgende maand opnieuw te zien op VIJF. Temptation Island keert al voor het vierde jaar op rij terug en hoewel we nog niet weten op welke dag het nieuwe seizoen van start gaat, zijn we wel al zo goed als zeker welke vier koppels de test zullen aangaan. Bekijk hier nog eens de laatste trailer.

Team Tempa

De gespecialiseerde Facebookpagina Team Tempa kreeg, na uitvoerig onderzoek, in de gaten wie de vier dappere koppels zijn die de relatietest aandurven. Na dagen speuren kwamen deze acht namen naar voren.

Net zoals elk jaar zijn er twee Vlaamse koppels en twee Nederlandse. De Vlaamse zijn Laura en Roger en Milou en Heikki. Onze noorderburen vaardigen Demi en Sidney (die we al eerder leerden kennen) en Rodanya en Morgan af.

Bekijk hier de vier koppels (meer uitleg onder de Facebookpost):

Demi en Sidney

Demi en Sidney leerden we al enkele weken geleden kennen als het eerste koppel van Temptation Island 2019. Sidney werd herkent als de jongeman die het bont maakt in de allereerste korte teaser van het nieuwe seizoen van Temptation Island.

Als we ons op die beelden mogen baseren, lijkt het ons ongeloofwaardig dat Demi en Sidney als koppel terugkeren. Al weet je dat bij Temptation Island natuurlijk nooit zeker. Want ook de relatie tussen Jolien en Herbert leek dood na Temptation, maar ondertussen hebben ze samen een zoontje en gaan ze binnenkort zelfs trouwen.

Facebook

Laura en Roger

Het tweede koppel is afkomstig uit België en heeft zelfs een directe link met een BV. Roger Osei Bonsu is namelijk de broer van voormalig bokser Sugar Jackson (Jackson Osei Bonsu). En dat boksbloed zit blijkbaar in de familie, want ook Roger is een verdienstelijke bokser.

Of hij z’n vuisten zal moeten bovenhalen om z’n relatie met Laura te redden, valt nog af te wachten, maar het belooft spannend te worden met een bokser in de villa.

Facebook

Milou en Heikki

Het tweede Vlaamse koppel is Milou en Heikki. Milou is 23 en Heikki is 24. De twee hebben op Instagram nog steeds elkaars naam staan met een hartje, maar dat wil natuurlijk niets zeggen aangezien ze niet mogen zeggen of ze nog samen zijn na de opnames.

De laatste foto van het koppel samen dateert zo van 9 augustus, voor de opnames van het nieuwe seizoen dus, sindsdien zijn ze niet meer samen te zien op foto’s.

Facebook

Rodanya en Morgan

Het laatste koppel bestaat uit de Nederlanders Rodanya en Morgan. Ook zij verwijderden elk spoor van hun relatie van sociale media. Bovendien volgen ze wél de andere koppels op Instagram, maar niet elkaar.

Het kan natuurlijk zijn dat ze elkaar niet volgen, om ons te misleiden, maar dit zou weleens een relatie kunnen zijn die Temptation Island 2019 niet overleeft.

Facebook

Verleiders

Er zijn ook al enkele verleiders bekend. De eerste die we leerden kennen was Kimberly, een Turnhoutse serveerster en personal trainer.

Later werden daar ook Emma en de eerste mannelijke verleider Jietse aan toegevoegd. Verder werd ook de roodharige Lizzy ondertussen bevestigd. En wij vermoeden alvast dat ook deze namen zullen opduiken tussen de verleiders.

Temptation Island gaat halverwege februari van start op VIJF.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  305.409
 • Aantal
  doden
  10.737