Het derde kindje van Kim en Kanye is onderweg via een draagmoeder … en we weten het geslacht al!

Het derde kindje van Kim en Kanye is onderweg via een draagmoeder … en we weten het geslacht al!

Kim Kardashian-West en hiphopper Kanye West zouden in verwachting zijn van hun derde kindje, maar niet op een traditionele manier. Een draagmoeder zou de derde telg eind januari op de wereld moeten zetten. Volgens de gespecialiseerde pers weten de twee ook al wat het wordt: een zusje voor Saint en North West.

Een groot gezin, ’t was altijd een droom voor Kim Kardashian, maar na de geboorte van zoontje Saint kreeg de realityster een reality check van de dokter: een volgende kindje zou gewoon niet goed zijn voor Kardashians gezondheid. Ze leidt aan placenta accreta, waarbij de placenta tegen de spieren van de baarmoederwand ‘kleeft’.

Het celebritykoppel koos dan ook voor draagmoederschap en de vrouw in kwestie is zwanger, zegt de gespecialiseerde pers. Volgens TMZ zou het kindje eind januari geboren worden en is het een meisje. Nog volgens de website krijgt de draagmoeder zo’n 45.000 euro voor de moeite, maar mag ze geen vis eten, roken, drinken of warme baden nemen … en haar haar niet verven.

De draagmoeder zou een vrouw van midden de twintig zijn, die zelf al twee zoontjes heeft. Ze is al vijf jaar getrouwd en ‘fit’. Als de volgende telg in het Kardashiangeslacht effectief opnieuw een meisje blijkt te zijn, is dat meteen het negende meisje in de familie van Kim. En zoals we in KUWTK kunnen zien: meisjes spannen samen. Arme Saint.

Gesponsorde artikelen