Joshua van ‘Temptation Island’ is vanavond naakt te zien op VIJF

Joshua van ‘Temptation Island’ is vanavond naakt te zien op VIJF

Joshua was in het vorige seizoen van ‘Temptation Island’ met stip de opvallendste verleider. Dat kwam niet alleen door zijn looks, maar ook door het grote geheim (letterlijk) in z’n broek, z’n Floshua. Maar dat geheim zal vanavond voor de ogen van heel Vlaanderen onthuld worden.

Er zijn weinig mythes die zo tot de verbeelding spreken als ‘de Floshua van Joshua‘. De verleider die vorig jaar deelnam aan Temptation Island viel meteen op met z’n looks, maar blijkbaar had de Kempenaar nog wel wat meer te bieden.

De Floshua van Joshua

Het duurde niet lang tot de knappe verleider Megan rond z’n vinger had gewonden en al snel deelden de twee de lakens en maakte Megan voor het eerst kennis met de Floshua van Joshua. En of het een aangename kennismaking was. Megan was meteen verkocht en moest niet meer weten van de garnaal van Kevin. Maar wij, wij bleven op onze honger zitten.

Tot nu, want vanavond mag de rest van Vlaanderen – eindelijk – kennismaken met the one flosj to rule them all, de Floshua. Want Joshua gaat volledig, ja écht volledig, naakt.

Adam zkt Eva VIPS

Joshua heeft vorig jaar namelijk niet alleen deelgenomen aan het hoofdzakelijk naakte datingprogramma Temptation Island, maar hij was later ook te zien in het volledig naakte datingprogramma Adam zkt Eva VIPS.

De bewuste aflevering met Joshua werd eerder dit jaar al uitgezonden op de Nederlandse televisie, waardoor we toch één foto te zien kregen. Maar vanavond wordt de aflevering uitgezonden op VIJF en kunnen we de Floshua dus ook in actie zien. Woensdag zal hij ook plaatsnemen op de zetel bij Goedele in Temtpation Takeoff om te praten over zijn ervaringen.

Bekijk hier de trailer van de aflevering van Adam zkt Eva VIPS van vanavond:

VIJF

Jouw afspraak met de geschiedenis, vanavond om 21.25 uur op VIJF.

Gesponsorde artikelen