K-popgroep Cherry Bullet kondigt afscheid aan

De K-popgroep Cherry Bullet houdt ermee op. Vier van de zeven leden besloten om hun contract bij het agentschap FNC Entertainment te beëindigen. Daardoor zal er dus geen nieuwe muziek meer komen van de groep.

Droef nieuws vanuit de K-popwereld, want de groep Cherry Bullet houdt ermee. Het nieuws werd aangekondigd in een officieel statement door het agentschap FNC Entertainment.

Cherry Bullet

De meidengroep Cherry Bullet werd in november 2018 geïntroduceerd in de online reeks Insider Channel Cherry Bullet. Het officiële debuut volgde in januari 2019 met het nummer Q&A. Op dat moment bestond de groep nog uit tien leden. Maar eind 2019 besloten drie leden, Mirae, Kokoro en Linlin, om de groep te verlaten.

De voorlopig laatste comeback van Cherry Bullet, P.O.W! (Play On the World), dateert al van maart 2023. Veel fans vroegen zich dan ook al een tijdje af wat er aan de hand was met de girlgroup. En nu hebben ze daar een antwoord op gekregen.

Disbandment

In een officieel statement kondigde FNC Entertainment vandaag aan dat Cherry Bullet ermee ophoudt. De reden is dat nog eens vier leden van de groep besloten om hun contract bij het agentschap te beëindigen.

Haeyoon, Jiwon, Remi en May besloten om op zoek te gaan naar een nieuw agentschap. “Hun officiële groepsactiviteiten met Cherry Bullet stoppen vandaag”, staat er te lezen in het statement. Yuju, Bora en Chaerin zullen vanaf nu als soloartiesten actief zijn onder FNC Entertainment. Het statement besluit met een woord van dank aan Lullet, de fans van Cherry Bullet en de vraag om de zeven voormalige leden van Cherry Bullet ook in de toekomst te blijven steunen in hun soloprojecten.

Meer
Lees meer...