‘Komen Eten’: Gert komt in de problemen tijdens etentje bij de Verhulstjes

Tijdens de speciale week van Komen Eten die draait rond de Verhulstjes is het dinsdagavond aan Ellen om te koken. Het is dus aan de anderen om commentaar te geven, en daar werkt Gert zich wat mee in de problemen.

Na drie jaar afwezigheid is Komen Eten eindelijk terug. Het gaat hierbij wel een speciale versie van het populaire programma. De koks en gasten zijn in dit nieuwe seizoen namelijk allemaal Bekende Vlamingen. Wekelijks krijgen we zo een themaweek. Dat begon met een week die draaide rond De Slimste Mens ter Wereld. Vorige week was het dan tijd aan bekende voormalige deelnemers uit Celebrity MasterChef.

Ellen en Gert

En deze week is het tijd aan de familie Verhulst. Op een nieuw seizoen van De Verhulstjes is het nog even wachten, maar je kan de familie nu wel al even aan het werk zien. Nadat de week startte met Gert die kookte in Oostduinkerke is het op de tweede dag aan Ellen om haar kookkunsten te demonstreren.

Zij kiest daarbij voor een van haar gerecht voor een combinatie van eieren, bessen en brie. Die laatste twee dingen zijn juist ingrediënten waar haar man Gert geen fan van is. Die heeft het dan ook heel moeilijk om zijn complimenten geloofwaardig te doen overkomen, iets wat Ellen natuurlijk al snel merkt.

“Ik wist dat als ik het hart van je kinderen kon veroveren, dat jij er ook gelukkig mee ging zijn”, legde Ellen die keuze uit, waarna ze opmerkte dat Gert wel zijn bord had leeggegeten. “Ja, dat zou ik eens moeten proberen …”, was zijn sarcatische reactie.

Bekijk hier het fragment uit Komen Eten:

Komen Eten is van maandag tot en met donderdag te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...