‘Komen Eten’: Marie krijgt af te rekenen met pech voor haar gasten komen

In de speciale week in Komen Eten die draait rond de familie Verhulst is het vanavond, woensdag, de beurt aan Marie om haar familie te ontvangen. In de voorbereidingen op die stressvolle avond stuit ze daarbij wel op een vervelend probleem. Zowel haar ijskast als diepvriezer blijken namelijk ineens kapot te zijn.

Komen Eten keerde deze maand, na drie jaar afwezigheid, terug. Het programma zit deze keer wel iets anders in elkaar, want de deelnemers zijn allemaal bekende Vlamingen. Dat begon met een week die draaide rond De Slimste Mens ter Wereld. Vorige week was het dan tijd aan bekende voormalige deelnemers uit Celebrity MasterChef.

En deze week is de familie Verhulst aan de beurt. Op een nieuw seizoen van De Verhulstjes is het nog even wachten, maar je kan de familie nu wel al even aan het werk zien. Nadat de week startte met Gert die kookte in Oostduinkerke was het op de tweede dag aan Ellen om haar kookkunsten te demonstreren.

Marie

De kinderen mogen de week afsluiten en daarbij is Marie als eerste aan de beurt. Zij botst tijdens haar voorbereidingen wel op een nogal vervelend probleem. Ineens hebben haar ijskast en diepvriezer het namelijk begeven.

Als noodoplossing haalt Marie daarom haar elektrische koelbox uit de auto. Zo hoopt ze toch de belangrijkste zaken fris te houden. Gert is daar echter niet helemaal gerust in. “Morgen zijn we misschien allemaal ziek”, zegt hij bezorgd.

Drank

Iets later stuit Marie overigens ook nog op een nieuw probleem. Haar vriend ‘Jefke’ heeft namelijk op basis van haar menu de wijn uitgekozen die bij iedere gang past. Alleen is hij daarbij vergeten zijn vriendin in te lichten over wat ze wanneer moet serveren. “Ik ga hem straks eens bellen”, klinkt het.

Bekijk hier het fragment uit Komen Eten:

Komen Eten is van maandag tot en met donderdag te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...