‘Kotmadam Sarafian’: Barbara krijgt steun van haar studenten na heel moeilijk nieuws

In de volgende aflevering van Kotmadam Sarafian komt Barbara Sarafian met heel moeilijk nieuws voor haar studenten. Er is bij haar namelijk borstkanker vastgesteld. Het nieuws slaat bij de gastjes in als een bom.

In de meest recente aflevering van Kotmadam Sarafian konden we al zien hoe Barbara Sarafian een moeilijke week had. Daar is nu nog veel slechter nieuws bijgekomen. In een teaser voor volgende week zien we hoe ze als kotmadam de groep samenroept. “Liefjes, ik heb jullie iets heel belangrijks te vertellen. Morgenavond samenkomst aan grote tafel?”, valt er te lezen in een berichte in hun groepsgesprek.

Borstkanker

De studenten hebben al snel door dat er iets niet klopt, en dat blijkt ook. Audélia, Delphine, Jitse, Jasper, Lorelei, Rowan en Aaron krijgen op de samenkomst namelijk te horen dat Barbara borstkanker heeft.

“Ik weet niet hoe ik moet beginnen, dit is iets dat je niet lang kan inleiden. Zaterdagochtend heb ik, na enkele onderzoeken, te horen gekregen dat ik borstkanker heb”, legt Barbara Sarafian uit. “Het goede nieuws is dat ik er vroeg bij ben. Ik wil er zijn tot de dag dat jullie vertrekken en dat gaat ook gebeuren. Het is door jullie dat ik ook opfleur.”

Laten testen

De borstkanker zat op dat moment al ongeveer een jaar in Barbara, maar was gelukkig traaggroeiend. “Als je voelt dat het lang geleden is dat je je laten testen hebt, moet je dat doen. Want ik heb intuïtief gevoeld dat het misschien prijs was”, zegt Barbara daar zelf over. Ondertussen heeft ze een succesvolle behandeling achter de rug.

Bekijk hier het fragment uit Kotmadam Sarafian:

Kotmadam Sarafian is elke dinsdag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...