‘Kotmadam Sarafian’: Hoe streng zijn de regels voor de kotstudenten?

In Kotmadam Sarafian op VTM ontvangt actrice Barbara Sarafian vanaf dinsdag een academiejaar lang zeven studenten. Om dat te proberen in goede banen te leiden, stelt ze alvast enkele regels op. Maar zullen die gevolgd worden?

Barbara Sarafian begint dinsdagavond op VTM aan een groot avontuur. Dat doet ze samen met de studenten Audélia, Bram, Delphine, Jitse, Jasper, Lorelei en Rowan. Om dat alles goed te doen verlopen, probeert Barbara enkele regels top te stellen.

“Er zijn regels, maar het is hier geen klooster. Ik heb me voorbereid door te denken: laat het op je afkomen, maar grijp in op het juiste moment. Op een bepaald moment moet je toch autoriteit tonen”, klinkt ze enigszins onzeker.

Stapje in Gent zetten

Om de groep wat dichter naar elkaar te doen groeien, komt Jasper met een idee. Ze besluiten allemaal samen een stapje in Gent te zetten. “Ik denk dat het niet lang zal duren vooraleer de straat ons kent”, zegt Barbara Sarafian daarover.

Het zorgt er alvast voor dat ze allemaal heel hard naar elkaar zijn toegegroeid. “Het was geen slechte move van Jasper om de groep meteen naar buiten te loodsen. Die zijn opgestaan alsof ze elkaar allemaal al tien jaar kenden”, klinkt het bij de kotmadam. Of toch niet allemaal, want Bram komt iets later inwonen, omdat hij nog op reis was naar Thailand. Zal hij zich kunnen integreren in de hechte groep?

Bekijk hier het fragment uit Kotmadam Sarafian:

Kotmadam Sarafian is vanaf dinsdag 3 september wekelijks om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...