‘Kotmadam Sarafian’: Verlaat Bram vroegtijdig het huis?

Dat het in Kotmadam Sarafian geen gemakkelijk jaar zou worden voor Barbara Sarafian met zeven kotstudenten in huis, was al langer duidelijk. Maar ook Bram lijkt het moeilijk te hebben. Hij voelt zich niet goed in de groep en twijfelt dan ook over zijn verblijf in het huis.

Actrice Barbara Sarafian ging vorig schooljaar een enorme uitdaging aan. Ze nam zeven studenten in huis en opereerde een jaar lang als kotmadam voor Audélia, Bram, Delphine, Jitse, Jasper, Lorelei en Rowan. Hoewel Barbara op voorhand enkele regels had opgesteld, wilde ze toch de studenten vooral vrij laten en hun zelf dingen laten ontdekken.

Bram

Dat ontdekken gaat uiteraard met vallen en opstaan, maar gelukkig houdt Barbara een oogje in het zeil. Zo merkt ze dat Bram zich al even niet zo goed voelt in het huis. Hij kwam door een vakantie in Thailand iets later aan en voelde zich nooit honderd procent thuis in de groep van zijn medekotgenoten.

Barbara Sarafian neemt hem dan ook even apart voor een open gesprek. “Ik zie dat jij hier niet gelukkig bent, dus ik wil luisteren naar de oorzaken ervan”, vraagt ze Bram.

“Er zijn geen concrete oorzaken. Maar ik ben enorm veel weg omdat ik veel verantwoordelijkheden heb. Dat heb ik al eerder aangegeven, maar toch blijft er op mijn kop gezeten worden door bepaalde mensen in huis omdat ik er niet ben”, legt Bram uit. “Sorry Barbara, het zijn mijn mensen niet. Die vibe die zij hebben, heb ik niet met hen.”

Vroegtijdig einde?

Barbara probeert eerst nog even te zeggen dat er geen druk is, maar besluit dan toch op de man af te vragen of Bram wel nog zin heeft in een verder verblijf in haar huis. “Het is nog 6 maanden hé, dus mijn vraag is: wil je eruit of niet?”, vraagt ze. Komt er een vroegtijdig einde aan het avontuur van Bram in Kotmadam Sarafian of volgt er toch nog een ommekeer?

Bekijk hier het fragment uit Kotmadam Sarafian:

Kotmadam Sarafian is iedere dinsdag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...