McDonald’s brengt vandaag nieuwe luxueuze burger uit én ook Cheese Bacon Fries

McDonald’s brengt vandaag nieuwe luxueuze burger uit én ook Cheese Bacon Fries

De Maestro-burgerreeks bij McDonald’s krijgt er een nieuw exemplaar bij: de Brutal Brutus. Ze beweren dat die uit 100% Angus rundvlees bestaat. Alsof dat nog niet genoeg is, brengt McDonald’s ook Cheese Bacon Fries uit. Om je (vettige) vingers van af te likken?

Vandaag lanceert McDonald’s een nieuwe burger: de Brutal Brutus! Bij McDonald’s beschrijven ze hun nieuwe paradepaardje zo: “Een heerlijke, karaktervolle burger op een geroosterd broodje die bestaat uit twee sneetjes 100 procent Angus rundvlees, twee sneetjes bacon, smeuïge cheddar, augurken, op een bedje van sla en afgewerkt met een heerlijke mosterd-pickels saus.”

McDonald’s gaat voor luxe

De Maestro-burgers bij McDonald’s zijn meer luxueus en bestaan uit meer ingrediënten dan de klassiekers. Naast de Brutal Brutus zijn er nog de Generous Jack (met veel vlees), de Generous Jacqueline (met veel kip) en de Wacko Guaco (met guacamole).

Om deze nieuwe burger extra in de kijker te zetten, brengt McDonald’s ook ‘Cheese Bacon Fries’ uit. De naam zegt het zelf. Je krijgt frietjes overgoten met gesmolten kaas en bestrooid met spekblokjes.

(Onlangs bracht Burger King nog een Whopper voor honden op de markt.)

mcdonald’s

Gesponsorde artikelen