Netflix lanceert trailer voor nieuwe actiefilm ‘Polar’ met Mads Mikkelsen en Vanessa Hudgens

Netflix lanceert trailer voor nieuwe actiefilm ‘Polar’ met Mads Mikkelsen en Vanessa Hudgens

Netflix heeft de productie van eigen films en series in 2018 flink opgevoerd en ook in 2019 blijft dat het geval. Zo worden we op 25 januari getrakteerd op een nieuwe film, ‘Polar’. Het belooft een indrukwekkende actiefilm te worden met een al even indrukwekkende sterrencast.

Na het succes van films als To All The Boys I’ve Loved Before, Roma, Black Mirror: Bandersnatch en Bird Box heeft Netflix de smaak van eigen langspeelfilms volledig te pakken. Zo worden we eind deze maand al getrakteerd op een nieuwe actiefilm: Polar.

Polar

Polar is gebaseerd op de gelijknamige webcomic van Victor Santos. Het gaat om een specifiek genre dat zich laat omschrijven als action noir. We mogen ons dus verwachten aan een zwarte actiefilm. Het verhaal speelt zich af in een barkoude omgeving. Dus wie beter dan de Deen Mads Mikkelsen om in de huid van het bijzondere hoofdpersonage te kruipen. Mikkelsen is bekend voor z’n rol als Hannibal Lecter in Hannibal, hij speelde ook Kaecilius in Doctor Strange en speelde ook de hoofdrol in het hartverscheurende Jagten. Van een veelzijdige acteur gesproken.

Mikkelsen speelt in Polar de rol van Duncan Vizla, een huurmoordenaar op leeftijd, hij brengt z’n pensioen door in een klein, ijskoud dorpje. Tot hij op een dag opnieuw in actie moet komen. In de film komen verder ook Vanessa Hudgens (ja, die van High School Musical), Katheryn Winnick (bekend uit Bones en Vikings) en Matt Lucas (Little Britain, Doctor Who) aan bod.

Hannibal

Deadmau5

Regisseur van dienst is de Zweed Jonas Åkerlund, die met de film z’n langspeeldebuut maakt. Hoewel je z’n naam waarschijnlijk niet kent, heb je onwaarschijnlijk al enkele van z’n werken gezien. Åkerlund heeft namelijk enkele van de meest iconische videoclips op z’n naam staan. Denk maar aan Telephone, de samenwerking van Lady Gaga en Beyoncé en Lemonade, de film van het gelijknamige album van Beyoncé. Verder zijn ook de videoclips van Sober van P!nk en Magic van Coldplay geregisseerd door deze Zweed.

Maar er is meer. De muziek voor de actiefilm werd verzorgd door de Canadese dj Deadmau5. Deadmau5 is vooral bekend voor z’n electro en housemuziek die hij nu voor de eerste keer zal overbrengen op het grote scherm.

Bekijk hier de indrukwekkende trailer van Polar:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen