Newsmonkey-artikels via Whatsapp? ’t Is maar een woord!

Newsmonkey-artikels via Whatsapp? ’t Is maar een woord!

Wist je al dat je newsmonkey ook via WhatsApp kan lezen? Via de app bezorgen wij je twee keer per dag updates met info, achtergrond en wat ontspanning. Bij breaking news sturen we een extra berichtje. Een simpele, handige manier om altijd helemaal mee te zijn.

WhatsApp is voor veel mensen ondertussen een essentiële app op de smartphone. Daar willen we met newsmonkey nu een eenvoudige en handige service op aanbieden: twee keer per dag een krachtige en gebalde nieuwsupdate. Want langzaam maar zeker wordt newsmonkey ook een beetje een essentiële nieuwsbron in jullie leven, dus waarom dan ook niet op WhatsApp?

Wij experimenteren graag en veel, om op zoveel mogelijk manieren onze artikels tot bij het publiek te krijgen. Als eerste nieuwssite in België komen we nu met nieuws via WhatsApp. Een van onze doelstellingen is om nieuws zo goed mogelijk bij een jonge generatie gebruikers te krijgen, zonder nog rekening te moeten houden met oude vormen en gedachten, zoals papier.

Vandaag zien we dat WhatsApp op sommige vlakken, zoals communiceren onder vrienden, Facebook verdrongen heeft. Een stevige aanwezigheid op WhatsApp uitbouwen is dan ook niet meer dan logisch voor newsmonkey. Het kadert ook in ons plan om, na een succesvolle opstart in 2014, nu zowel op technologisch als redactioneel vlak een tandje bij te steken en het verschil in aanpak en filosofie met de oude media goed te onderstrepen.

Hoe het werkt

Wat krijg je? Minstens twee updates per dag, eentje in de voormiddag en eentje ‘s avonds, met daarin 4 artikels die je absoluut niet mag missen.

Om onze updates te ontvangen moet je gewoon het volgende doen:

  1. Voeg newsmonkey toe aan de contactlijst van je gsm, met het nummer +32 (0) 474 95 79 77
  2. Open WhatsApp en stuur ons een bericht met je naam, gevolgd door ‘subscribe’
  3. Voila! Wij activeren je zo snel mogelijk en je begint ons nieuws te ontvangen

We zijn heel benieuwd naar jullie respons, laat ons zeker weten wat je ervan vindt, of het nuttig/handig is, wat je eventueel zou willen veranderen …

Om ons een steuntje in de rug te geven en zo snel mogelijk veel contacten op WhatsApp te hebben: deel gerust dit bericht op sociale media, zodat jouw vrienden ook meteen weten dat newsmonkey hiermee start.

Tot binnenkort, op WhatsApp!

Gesponsorde artikelen