Nog straffer dan ‘Blind Getrouwd’: VIER lanceert ‘Blind Gekocht’

Nog straffer dan ‘Blind Getrouwd’: VIER lanceert ‘Blind Gekocht’

VIER, lanceert programma dat nog verder gaat dan ‘Blind Getrouwd’: ‘Blind Gekocht’. Koppels geven al hun spaargeld af aan woonexperts die een droomhuis voor hun kopen zonder dat ze het zelf ooit zagen. Vanaf woensdag 27 maart is het te bekijken op VIER. 

Niet getreurd, beste Blind Getrouwd kijkers, hoewel het volgende week al de laatste aflevering is, heeft VIER een nieuw programma klaar staan: Blind Gekocht. Hierin gaan ze nog een stapje verder, zes koppels geven al hun spaargeld af waarmee Dina Tersago en een team van experts hun droomhuis kopen zonder dat de stellen het ooit zagen.

De experts

Dina Tersago werkt samen met een makelaarster en interieurarchitect voor het perfecte huis te vinden voor de zes koppels. Béa Vandendael (55) is makelaar in Overijse en kan telkens de beste prijzen onderhandelen. Met haar passie en kennis is ze ervan overtuigd het perfecte huis te vinden voor de kandidaten. De zevenendertig jarige Bart Appeltans is de interieurarchitect uit Herk-de-Stad doet niet enkel in België aan interieurarchitectuur maar ook in het buitenland kan je zijn kunsten bekijken. De beiden experten hebben dus het lot van de zes koppels in handen.

Villa Kakelbont

Op de website van VIER kan je de koppels al zien en sommigen hebben wel hele hoge eisen. Zo is er een koppel op zoek naar de Villa Kakelbont van Pipi Langkous in Sint-Niklaas. Of dit mogelijk is, vraagt de makelaar Béa Vandendael zich af, “Zo’n huizen vind je in Noorwegen of in de Verenigde Staten, of dat in België te vinden is, dat weet ik niet.”

Bekijk de video hier:

Een ander koppel heeft een heuse woonbijbel compleet met stratenplan waar in het rood staat aangeduid in welke straten ze absoluut niet willen wonen. Cédric en Kim zoeken dan weer een woning in Londerzeel met een grote tuin waar hun kinderen in kunnen spelen. Het jonge stel Klaas en Heleen woonden voor twee jaar in Mexico maar wil zich nu graag settelen in Antwerpen. Nisse en Mathilde, het vijfde koppel van de realityshow zijn op zoek naar een woning in hartje Gent met liefst een tuin. Het laatste koppel is op zoek naar een huis op fietsafstand van Mechelen waar hun zoontje Nobel kan opgroeien.

Spannend

In de trailer die gelost is horen we al een van de koppels zeggen, “je hebt een sleutel van een huis waarin je eigenlijk niet wilt wonen.” Het belooft nog spannend te worden, of alles op rolletjes zal verlopen zullen we te weten komen in de eerste aflevering.

Vanaf 27 maart is het elke woensdag om 20u35 te bekijken op VIER. Bekijk hier alvast de trailer:

Gesponsorde artikelen