Nooit meer zelf zo’n irritante IKEA-kast in elkaar zetten? IKEA heeft de oplossing klaar

Nooit meer zelf zo’n irritante IKEA-kast in elkaar zetten? IKEA heeft de oplossing klaar

Naar IKEA gaan, het is voor de ene een droom, voor de andere een hel. Maar over één ding is iedereen het eens: zo’n kast in elkaar zetten, is zenuwslopend, irritant en woedeopwekkend. Maar IKEA werkt aan een oplossing. Ze gaan ervoor zorgen dat je nooit meer je relatie op het spel moet zetten door zelf zo’n bouwsel des duivels in elkaar te zetten. Voortaan zal je gewoon een (goedkope) klusjesman kunnen inhuren die die Sisyphusarbeid voor jou zal doen. 

Om ons van die helse taak te ontdoen, heeft de meubelketen het Amerikaanse TaskRabbit overgenomen. Via de website kan je (goedkope) hulp inhuren voor van alles en nog wat. Helpen verhuizen, de tuin onder handen nemen, een lampje indraaien en dus ook je IKEA-meubels in elkaar steken. IKEA moest wel iets ondernemen, want het Zweedse bedrijf zag zijn winsten de laatste tijd aanzienlijk dalen door bedrijven die meubels zelf bij de klant monteren.

Maar voor je je naar de dichts bijzijnde IKEA haast, TaskRabbit is momenteel enkel actief in 40 Amerikaanse steden en Londen. Dus nog niet in ons land. In Europa bezorgt IKEA wel al aan huis, maar daarvoor moet je een aardige duit opleggen. Bij ons is dat zelfs 20 procent van de aankoopprijs die je bovenop je kasten, tafels en bedden moeten betalen. En dat met een minimum van 100 euro én nog eens een minimum van 59 euro voor de transportkosten. Dan zet je nog liever je goede humeur op het spel door ze zelf in elkaar te zetten …

Gesponsorde artikelen