Oasis kondigt extra datums aan voor Noord-Amerikaanse tour

Oasis heeft vier extra concerten toegevoegd aan het Noord-Amerikaanse luik van zijn reünietour in augustus en september van 2025. De ticketverkoop van die concerten is ondertussen gestart, waardoor er ook hier zo goed als geen tickets meer beschikbaar zijn.

Vijftien jaar nadat de broers Liam en Noel Gallagher van Oasis met elkaar in ruzie gingen, staan ze komende zomer opnieuw samen op het podium. Het eerste deel van die reünietour gaat door in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Dat Europese luik bestaat uit in totaal negentien optredens op vijf locaties. Tickets daarvoor zijn ondertussen al lang de deur uit.

Mexico, Canada en de Verenigde Staten

De concerttour ‘Oasis live ’25’ trekt na de optredens in de UK en Ierland ook over de oceaan. Begin deze week kondigde Oasis vijf concerten aan op vijf verschillende locaties in Canada, Mexico en de Verenigde Staten.

Door de grote vraag naar tickets zijn daar nu nog vier extra datums bijgekomen. Enkel in het Soldier Field in Chicago zal de groep maar één keer staan, namelijk op 28 augustus.

In het Rogers Stadium in Toronto, Canada was eerder al een concert aangekondigd op 24 augustus en nu maakt Oasis bekend dat ze daar ook op 25 augustus zullen staan. In het MetLife Stadium aan in East Rutherford, New Jersey wordt er niet alleen gespeeld op 31 augustus, maar ook op 1 september. Het Rose Bowl Stadium in Los Angeles krijgt de groep niet enkel op 6 september over de vloer, maar ook de dag erna op 7 september. Tot slot zal Oasis in het Estadio GNP Seguros in Mexico City spelen op 12 en 13 september. Mogelijk komen hier later nog extra datums bij, al is daar uiteraard nog niets over geweten.

De ticketverkoop voor die Noord-Amerikaanse concerten is ondertussen ook al begonnen en de interesse is – zoals verwacht – ook hier enorm groot.

Meer
Lees meer...