Oasis kondigt extra shows aan door gigantisch succes

Liam en Noel Gallagher kondigden eerder deze week de reünie van Oasis aan en sindsdien is de hype daarrond nog niet geminderd. De groep heeft dan ook drie extra datums aangekondigd voor hun concerttour in de zomer van 2025. Het gaat om nieuwe optredens op dezelfde locaties.

Vijftien jaar geleden eindigde het (voorlopig) laatste optreden van Oasis met – letterlijk – slaande ruzie tussen de broers Liam en Noel Gallagher. Maar tijd – en veel geld – heelt alle wonden en dus gaat de iconische Britse band komende zomer opnieuw touren. Dat maakten ze eerder deze week bekend met de aankondiging van de stadiontour ‘Oasis live ’25’. Die brengt de groep naar vijf locaties in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Drie extra concerten

Aanvankelijk stonden op die locaties veertien optredens gepland, maar daar zijn nu drie extra datums aan toegevoegd. In Heaton Park in Manchester waren eerder al concerten aangekondigd op 11, 12, 19 en 20 juli, maar volgt er nu een vijfde concert op 16 juli.

Het mythische Wembley Stadium in Londen krijgt Oasis over de vloer op 25 en 26 juli en 2 en 3 augustus, en nu dus nog eens extra op 30 juli. Het Scottish Gas Murrayfield Stadium in het Schotse Edinburgh mag 12 augustus toevoegen aan 8 en 9 augustus, de datums die eerder al bekendgemaakt waren.

Tickets

Voor de eerder aangekondigd concerten én voor de drie extra datums start de ticketverkoop op zaterdag 31 augustus om 10 uur Belgische tijd. Wie interesse heeft om tickets te kopen, moest zich daarvoor wel al geregistreerd hebben.

Meer
Lees meer...