Oasis maakt reünie officieel en kondigt concerttour aan

De broers Liam en Noel Gallagher staan komende zomer weer samen op het podium met hun band Oasis. Na vijftien jaar keert de iconische Britse rockband zo terug voor een concerttour in heel wat grote stadions doorheen het Verenigd Koninkrijk. De ticketverkoop begint zaterdag.

This is it, this is happening“, valt er te lezen op de posts op sociale media van Oasis en de accounts van de Liam en Noel Gallagher zelf. Die posts kwamen er – zoals aangekondigd – om 8 uur Britse tijd en bevestigt zo de geruchten die afgelopen weekend waren begonnen.

Veertien concerten

De concerttour ‘Oasis live ’25’ zal bestaan uit veertien optredens op vijf locaties. Op 4 en 5 juli 2025 begint de tour in het Principality Stadium in Cardiff in Wales. Daarna volgen vier concerten op 11, 12, 19 en 20 juli in Heaton Park in Manchester, de thuisstad van de broers Gallagher.

Op 25 en 26 juli en 2 en 3 augustus staat Oasis in Wembley Stadium in Londen. Daarna trekken ze naar Schotland voor twee concerten op 8 en 9 augustus in Scottish Gas Murrayfield Stadium in Edinburgh. De tour wordt afgelopen op 16 en 17 augustus in Croke Park in Dublin, Ierland.

Ticketverkoop

De ticketverkoop voor de concerten gaat van start op zaterdag 31 augustus om 10 uur Belgische tijd. Wie interesse heeft, kan zich best op voorhand registreren en zorgt maar best dat die op tijd klaar zit. De interesse in de tour belooft gigantisch te zijn.

Meer
Lees meer...