Oasis kondigt nog eens twee extra concerten aan

De concerttour van Oasis is nog iets groter geworden. De Britse rockgroep, die recent een reünie aankondigde, heeft bekendgemaakt dat er nog twee extra concerten komen in Wembley Stadium in Londen. Het is wel niet mogelijk om voor deze concerten tickets te kopen.

De hype rond de reünie van Oasis is nog niet gaan liggen. Vijftien jaar nadat de broers Liam en Noel Gallagher met elkaar in ruzie vielen, zullen ze komende zomer opnieuw samen op het podium staan. Aanvankelijk kondigde Oasis veertien shows aan in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Later voegde de groep daar nog eens drie extra shows aan toe.

De meer dan één miljoen tickets die beschikbaar waren voor de zeventien concerten vlogen in een recordtijd de deur uit. Toch bleven er nog steeds heel wat fans ontgoocheld achter. Technische problemen en verhoogde prijzen zorgden voor heel wat frustraties.

Twee extra shows in Wembley

Om aan die klachten tegemoet te komen, heeft Oasis besloten twee extra shows te geven in Wembley Stadium. Daar stond de groep al sowieso op 25, 26 en 30 juli en 2 en 3 augustus, maar nu dus ook op 27 en 28 september.

Registreren voor die ticketverkoop is wel niet mogelijk. De verkoop zal namelijk eerst geopend worden voor fans die geen tickets konden kopen tijdens de eerste voorverkoop voor de andere shows. “De interesse in deze tour is zo overweldigend dat het onmogelijk is om genoeg shows te plannen om aan de vraag van het publiek te voldoen. Maar deze kaartverkoopstrategie zal het proces voor fans veel soepeler maken door de stress en tijd te verminderen die nodig is om de populaire tickets te kopen”, klinkt het in een mededeling.

Hoe die uitnodigingen naar geïnteresseerde fans precies zullen verstuurd worden, is niet duidelijk. Wel weten we dat er voorkeur zal gegeven worden aan Britse fans.

Meer
Lees meer...