‘Only Murders in the Building’ seizoen 4 vanaf nu wekelijks te zien op Disney+

Het is eindelijk zover, vanaf vandaag is het nieuwe seizoen van Only Murders in the Building te zien op Disney+. In het vierde seizoen trekken de hoofdpersonages naar Hollywood om daar een film met henzelf in de hoofdrol in goede banen te leiden. Maar ook om een moord op te lossen.

De fans hebben er even op moeten wachten, maar vanaf vandaag gaat het verhaal van Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Sheen) en Mabel (Selena Gomez) verder. Vandaag, op 27 augustus, verscheen de eerste aflevering. De volgende afleveringen verschijnen de komende weken op dinsdag.

Only Murders in the Building

Een van de meest populaire comedyreeksen van de voorbije jaren is Only Murders in the Building met acteurs Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin in de hoofdrol. Zij spelen de rol van drie buren die elkaar leren kennen nadat er een moord wordt gepleegd in hun appartementsblok. Omdat ze alle drie van true-crimepodcasts houden, beginnen ze er zelf een om zo het mysterie te proberen ontrafelen.

Ook in het tweede en derde seizoen valt er een dode in het flatgebouw en probeert het trio het mysterie te ontrafelen. Op het einde van het derde seizoen valt er opnieuw een dode, deze keer is het Sazz, de stuntdubbel van Charles. Die moord brengt hen in het vierde seizoen naar Hollywood.

Seizoen 4

Eens aangekomen in Los Angeles proberen de drie meer te weten te komen over Sazz en over wie haar of Charles zou willen vermoorden. Maar alsof dat nog niet genoeg is, lijkt er ook een film in de maak over het avontuur van de drie vrienden. Daarbij ontmoeten ze de acteurs die hun rol zullen spelen. Die rollen in de reeks zijn weggelegd voor Eugene Levy, Eva Longoria en Zach Galifianakis. Zij spelen dus zichzelf.

Bekijk hier de trailer van Only Murders in the Building:

Only Murders in the Building is vanaf vandaag te zien op Disney+. Elke dinsdag volgt een nieuwe aflevering. Schrijf je hier in voor de streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...