‘Pokémon Go’ kondigt deze week twee events aan voor de ideale lunchbreak

‘Pokémon Go’ kondigt deze week twee events aan voor de ideale lunchbreak

‘Pokémon Go’ verwent ons deze week met twee grote evenementen. Hoewel het slecht weer is, is het echt wel de moeite om mee te doen. Zo zal je onder meer een legendarische pokémon kunnen vangen. Onze middagpauzes kunnen alvast niet meer stuk.

Het eerste grote Pokémon Go-evenement van deze week gaat woensdag door. Tussen 12 en 13 uur ’s middags onze tijd wordt de Legendary Lunch Hour (LLH) gehouden. De ontwikkelaar spreekt van een experiment. Er zal een uur lang Raids worden gehouden in verschillende Gyms. Dat meldt de gamingwebsite Polygon. Zo kan je tijdens je pauze met je collega’s of klasgenoten aan de slag. De producenten van Pokémon Go hopen op deze manier duidelijk ook Raid-pasjes te verkopen en meer geld binnen te halen.

(Sinds kort kan je in Pokémon Go tegen je vrienden vechten.)

Legendarische Pokémon Rayquaza

Het tweede evenement gaat dit weekend door. Het Special Raid Weekend gaat door van vrijdagavond tot maandagochtend. De legendarische pokémon Rayquaza kan dat opduiken. En da’s niet helemaal toevallig. Zo zijn er de jongste tijd veel meer Pokémon van de derde generatie te vangen in Pokémon Go. Een uitstekende kans dus om die proberen te vangen. Waarschijnlijk zal je een man of zes nodig hebben om Rayquaza te verslaan. Wij duimen alvast voor goed weer om eropuit te trekken!

(Met dit nieuw item kan je in Pokémon Go van team veranderen.)

Zo ziet Rayquaza eruit in Pokémon Go:

Dit zijn de 10 beste games van 2018.

Gesponsorde artikelen